UPPE Beurswand

UPPE Beurswand (half rond & recht)

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

beurswanden

UPPE levert elk type beurswand, van modulaire beurswand systemen op basis van printbanen die door middel van magneettape op het frame bevestigd worden, tot een pop up wand of ook de prachtige zgn. Beurswindows.

Het UPPE demontabele modulaire beurswand systeem  is verkrijgbaar in half ronde vorm als ook in rechte vorm. Deze beurswand straalt kwaliteit uit en geeft u de professionele uitstraling die uw bedrijf, organisatie of evenement wenst. Dit is een volledig demontabel modulair wandsysteem, waarbij de printbanen zeer eenvoudig met magneettape op het frame bevestigd worden. Deze  beurswand is verkrijgbaar in 3 afmetingen (recht en parabool) te weten; 150x200cm, 225x200cm en 300x200cm.

De UPPE beurswand is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en is daardoor een duurzame investering.

Print: High Resolution
Materiaal: 400 grams PVC
Afwerking: krasvaste laminering
Deze beurswand wordt geleverd in een stevige trolley tas.

De staanders van de beurswand zijn voorzien van een afdekkap die leverbaar is in 4 kleuren: ice, rood, blauw of groen. Uw kleurkeuze graag vermelden bij uw bestelling.

Prijzen zijn vanaf € 1045.- (recht 150x200cm) ex BTW maar uiteraard inclusief bezorgd kosten in de Benelux.

Wanneer deze beurswand uw budget overschrijdt is een absoluut goed alternatief de UPPE Pop Up beurswand.

De meest populaire maat voor deze pop up beurswand is 295x225cm. Door middel van een magneetstrip systeem bevestigt u eenvoudig de print aan de harmonicawand. Na gebruik vouwt u het geprinte doek weer op en u vouwt de wand eenvoudig in en neemt u het geheel weer mee in een stevige roltas van ca 35x35x85cm. Deze beurswand weegt slechts 15 kgs.

Ook deze print is van High Resolution Quality en een wand als deze gaat bij normaal gebruik jaren mee. Uiteraard zijn alle delen los (na) te bestellen, dus wanneer u meerdere thema’s wilt promoten maar niet voor alle thema’s in een beurswand wilt investeren, kunt u uiteraard meerdere full color doeken mee of na bestellen, zodat u maar één keer in de hardware hoeft te investeren.

Een dergelijke wand met hoogwaardige digitale print heeft u al vanaf 835,00 ex BTW en inclusief gratis bezorging in de Benelux.

Deze pop up beurswand is verkrijgbaar in verschillende type en maten, zowel in rechte vorm als gebogen.

Vraag onze beursspecialisten naar de mogelijkheden en bel op + 31345 568797 of stuur een email naar info@uppe.nl. Zodra u uw keuze gemaakt heeft, sturen wij u de template toe, zodat u uw artwork daarin kunt zetten. Uw aangeleverd artwork wordt altijd door onze drukkers op kwaliteit gecontroleerd, dus uw eindresultaat is gegarandeerd. U kunt ook onze beurs brochure raadplegen voor meer mooie stand inrichting!

Uppe

Uppe