Beurswand van UPPE – Dat valt op!

 • Beurswand van UPPE – Daar val je mee op!

  Ieder bedrijf dat deelneemt aan beurzen heeft met de vraag te maken, hoe ga ik me presenteren? Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, maar UPPE heeft een breed assortiment beschikbaar zodat u voor ieder beschikbaar budget een beurs stand kunt vormgeven voor een professionele presentatie van uw bedrijf, uw merk, product of dienst. De UPPE Beurswand is één van die producten die zorg draagt voor een goede presentatie maar ook in uitstraling een toegevoegde waarde is. Of u nu een beurswand van Flex Diplay neemt of een meer vaste opstelling kiest met duurzame aluminium staanders waarop u middels magnetische strips de communicatie banen plaatst, het heeft beide het gewenste effect.

  Een beurswand is de basis van uw stand, immers is dat het “gezicht” van uw stand en vaak het grootste oppervlak. Het is dan ook essentieel dat uw beurswand die uitstraling heeft die past bij uw huisstijl, maar ook uw consument aanspreekt. Zowel de beurswand van Centro (aluminium constructie) als die van Flex Display voldoen aan deze eisen en ze zijn bovendien duurzaam omdat u zeer eenvoudig de communicatie veranderen kunt. Zo kunt u dus op verschillende beurzen met een ander thema of product werken, zonder dat u steeds hoge kosten heeft aan uw stand inrichting.

  UPPE als beurs specialist voor ieder budget!

  UPPE is er in gespecialiseerd om voor u maximale exposure te genereren tegen ieder beschikbaar budget. Onze kracht  ligt o.a. daar in dat we verschillende kwalitatieve oplossingen kunnen bieden in ieder segment. Uw stand voorzien van een mooie beurswand (met tal van accessoires) is de eerste stap en u kunt deze uitbreiden met fraaie UPPE presentatie balies, Quick Folding Tenten en brochure houders. Op onderstaande foto’s ziet u enkele voorbeelden van UPPE beurswanden van het type Centro. Deze wanden zijn leverbaar in rechte vorm als ook parabool en heeft een aluminium frame met ijzeren verbindingen, hierop worden met magneet tape de communicatie panelen aangebracht. Zo werkt u snel en efficiënt, maar heeft u ook een zeer fraaie presentatie.

  Indien u vragen heeft over welke beurswand het beste bij uw stand inrichting past, of wanneer u hierin advies zoekt, neemt u dan gerust contact met ons op per telefoon op 0345-568797 of mail info@uppe.nlGraag adviseren we u om ook onze UPPE beurs brochure eens door te bladeren, vol handige producten.

  Beurswand Beurswand

  UPPE Centro Beurs wand

Uppe

Uppe