De kracht van Full Color Prints

 • UPPE is al jaren de absolute koploper als het gaat om full color bedrukte Quick Folding Tenten, en dat is niet zonder reden. Vroeger (dan praten we over 1993) startte wij met eenvoudige zeefdruk prints, deze ontwikkeling heeft zich voortgezet tot 2005. Meer kleuren opdruk, rasters om een overloop of schaduw te creëren waren mogelijk dankzij onze vakkundige zeefdruk medewerkers. Echter het nadeel van een zeefdruk opdruk in de vouwtent industrie blijft het feit dat de inkt op de stof ligt en deze dus bij veelvuldig invouwen tussen de frame hardware komt en beschadigt. Lelijke en beschadigde logo’s tot gevolg, zo ook met de latere goedkopere toegepaste heat transfer prints, het blijft behelpen.

  In 2005 is UPPE zich gaan verdiepen in de ontwikkeling van de print apparatuur en kwamen uiteindelijk na lang zoeken bij een machine uit die in staat was om onder verwarming de speciale Polyester 600D stof die UPPE gebruikt te voorzien van een full color print met behoud van de waterafstotende en brandvertragende coating. Een uniek concept omdat de inkt echt in de stof geprint werd en er niet meer op lag. Ander voordeel was dat de meest fantastische ontwerpen geprint konden worden en er geen beperking meer was in artwork. In de begin jaren was full color printen een kostbare bezigheid omdat de speciale inkt duur was en soms aan kwaliteit te wensen overhield in relatie tot UV bestendigheid. (bijvoorbeeld in gevoelige UV kleuren als rood en zwart)

  Ook de grafische wereld ontwikkelt snel en volgen wij deze met meer dan bijzondere aandacht, en mogen we zeggen dat we vandaag de dag de absoluut beste mix van apparatuur, inkt en stof beschikbaar hebben voor onze klanten om de meest fantastische Quick Folding Tenten en vlaggen te bedrukken. Ander voordeel is dat bij full color bedrukte tenten de binnenzijde van de stof wit blijft, dus is het lichter onder uw tent. Belangrijk als u uw producten wilt demonstreren onder een Quick Folding Tent. Tot slot is de 600D polyester stof een unieke duurzame stof in de industrie die alleen UPPE gebruikt, deze stof is de dikste in zijn soort, en laat zich erg goed bedrukken met een full color print, kreukelt niet en is uw logo dus altijd strak. Omdat wij een ander type coating gebruiken (de hoogste norm in Europa B1 DIN 4102) spiegelt de stof ook niet in zonlicht. Zo maar wat essentiële verschillen die ons de experts in de markt maken.

  Meer dan 23 jaar ervaring maakt ook hier het verschil en blijven wij onze frames en andere producten innoveren, teneinde u het beste product tegen de scherpste prijs te bieden, voor jaren achter elkaar. Lange termijn relaties dankzij een goede service is een andere feature waar UPPE als totaal leverancier het verschil maakt.

  Bedrukte tent

   

Uppe

Uppe