UPPE Buiten X-Banner

UPPE Buiten X-Banner

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

UPPE Outdoor Banner LR

De UPPE Buiten X-banner (80x210cm) staat er om bekend dat deze makkelijk in gebruik is. De UPPE Buiten X-banners is makkelijk overal mee naar toe te nemen en binnen een handomdraai op te zetten. Omdat de UPPE Buiten X-banner erg in trek is bij klanten die een goede banner willen hebben tegen een scherpe prijs, hebben we ervoor gekozen de Buiten X-banner in ons UPPE assortiment op te nemen. Nu kunt u dus ook buiten met een banner uw publiek benaderen tegen een scherpe prijs; door middel van de UPPE Buiten X-banner.

– Licht gewicht
– Buitengebruik mogelijk
– Geleverd met Bisonyl print voor buitengebruik
– In een handomdraai op te zetten
– Weerbestendig

UPPE Buiten X-banner-detail2

UPPE Buiten X-banner-detail4

UPPE Buiten X Banner backside

Weerbestendig
Deze UPPE Buiten X-banner wordt geleverd inclusief een bedrukking op bisonyl zeildoek. Dit zorgt ervoor dat dit product in zijn geheel weerbestendig is en de UPPE Buiten X-banner heeft een lange levensduur bij buitengebruik. Het doek wordt in elke hoek voorzien van een ring waarmee deze aan het systeem bevestigd wordt. De voet die bij de Buiten X-banner wordt mee geleverd, kan worden gevuld met water of met zand. Hierdoor is de Buiten X-banner meer dan geschikt voor buitengebruik. Na gebruik is deze Buiten X-banner ook in een handomdraai ingepakt, zodat deze weer opnieuw vervoerd kan worden voor het volgende evenement.

Prijzen vanaf € 159.- per stuk, en kennen een levertijd van 7-10 werkdagen.
Prijs is excl. BTW en bezorging.

Indien u een template met aanlever specificaties wenst te ontvangen neemt u dan hier contact met ons op of bel 0345-568797.

Uppe

Uppe