UPPE Exclusive Car Wrap

ewp

IMG_8614

Press Photo 1 Ghibli Project LE LR

Exclusive Car Wrap & Building Wraps

xclusive Car Wrap, onderdeel van UPPE, is de DE SPECIALIST in het aanbrengen van een hoogwaardige wrap op uw exclusieve auto.

Exclusive Car Wrap werkt enkel met het topmerk in car wrap folie, 3M. 3M traint ook onze monteurs teneinde u Exclusive Car Wrap met een garantie van 1-3 jaar af te leveren. Dat is de kracht van Exclusive Car Wrap.

Tijdens de montage gebruiken wij zogeheten snijtape, om geen beschadigingen te maken op uw voertuig, dit is werk voor specialisten en wrappen wij uw auto desgewenst op locatie, mits deze droog en verwarmd is.

Exclusive Car Wrap kent de volgende wrap specialiteiten
1. Standaard car wraps (conform de kleuren waaier van onze leveranciers)
2. Custom car wraps (conform uw wensen en design met standaard materiaal)
3. Full color custom artwork wraps (conform een door u of ons ontworpen design)
4. Company wraps (conform uw huisstijl)
5. Transparante wraps (anti steenslag)
6. Striping

Indien gewenst kan Exclusive Car Wrap ook uw ramen voorzien van een aantal verschillende en folies die wettelijk toegestaan zijn.

Meer informatie kunt u vinden op www.exclusivecarwrap.com

Ook voor opvallende Building Wraps kunt u bij UPPE terecht, want indien u pand op een goede locatie staat kunt u een bijzonder hoge GRP (great ranking points) scoren met uw uiting op het pand. Wij adviseren u heel graag naar de mogelijkheden en de regelgeving inzake vergunningen. Onze speciaal getrainde monteurs staan garant voor zeer vakkundige montage en efficiënte plaatsing van uw Building Wrap.

Building Wraps of Building Signing kan op veel verschillende manieren, van volledige raam bestickering (meestal tijdelijk) tot permanente branding op of aan het pand. Deze exclusieve methodes behoren tot de specialisatie van UPPE. Ook adviseren wij graag om intern uw routing of sfeer branding in kantoren, seminar ruimtes als logistieke routing zichtbaar te maken. Niets is zo belangrijk dat uw klanten uw pand goed weten te vinden en herkennen, maar ook uw medewerkers in een prettige werkomgeving verkeren zodat hun rendement maximaal is. Een goed ingerichte werkplek is daarvoor enorm belangrijk.

Voor meer informatie over Building Wraps of Signing, mail ons en klik hier

Uppe

Uppe