UPPE Festivaltent

 • UPPE Festival Tent (www.festivaltent.eu)

  Speciaal vFestivaltentoor sponsors van grote events en festivals als de Zwarte Cross, Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop etc heeft UPPE een nieuw product in de collectie opgenomen, de gepersonaliseerde Festival Tent. De Festival Tent is 100% te voorzien van een gepersonaliseerde opdruk en is te maken in uw eigen PMS kleur zodat u als sponsor een waar statement kunt maken op ieder event/festival.

  De tweepersoon Festivaltent wordt geleverd in een ronde draagtas en een set haringen en scheerlijnen, de tent is voorzien van een groot toegangsluik wat ook omhoog te rollen is en middels twee straps op zijn plaats wordt gehouden, ook op beide kopse kanten zijn dergelijke rolluiken voor de vensters van 30x30cm aangebracht. In de tent is voorts een opberg ruimte voor kleine belangrijke zaken als telefoon of portemonnee die droog van de grond moeten blijven.

  Het grondzeil is gemaakt van een polyethyleen in de kleur zwart en is de festivaltent in ingevouwen situatie slechts 70cm groot. De Festival tent ontvouwt zichzelf in minder dan 3 seconden en is gebruiksklaar. Minimale order aantal ligt op 100 stuks, echter ligt de beste prijs verhouding op 300 stuks.

  Wij hebben een template beschikbaar voor de UPPE Festivaltent om uw artwork in op te maken, met vermelding van uw PMS/ CYMK code zullen we deze zo dicht mogelijk benaderen, overigens maken we eerst een sample wat u dient goed te keuren voordat de serie productie gestart kan worden. Service gaat in deze boven alles om er zeker van te zijn dat uw investering de juiste impact zal hebben op uw consument.

  De UPPE Festivaltent is de premium topper van 2016, indien u als partner of sponsor van een top event betrokken bent zult u een statement kunnen maken door deze festival tenten aan te bieden aan de camping gasten of deze via een prijsvraag op Social Media te verloten. Traffic genereren naar uw merk en betrokkenheid tonen bij het evenement, en denk u zich dan eens in een heel veld met 300 van uw Festival Tentjes, welke impact dat heeft!

  Wenst u meer informatie of een offerte op maat, laat u ons dat gerust weten, bellen mag ook op 0345-568797, vraag naar Eveline van Gemert
  .

Uppe

Uppe