Flex Display, HET UPPE banner systeem van 2016

 • Flex DisplayFlex Display, HET UPPE banner systeem van 2016!

  Veel banner systemen zoals bijvoorbeeld de L-banner, X banner of Roll Up banner zijn leverbaar in vaste standaard maten, kun je enkel in de showroom op de grond plaatsen en je bent afhankelijk van de maten banners die leveranciers aanbieden. Zo anders is het UPPE Flex Display systeem!

  Flex Display is een uniek en doordacht banner systeem. Flex Display is leverbaar op de maat breedte en hoogte die u zelf wenst en u kunt kiezen of u de Flex-Display stand-alone plaatst in uw showroom op verschillende standaards, of dat u uw Flex Display met speciale brackets aan het plafond hangt of u deze bevestigt met handige opzet steunen van de Flex-Display aan de muur. Zo veelzijdig is dit banner systeem.
  Flex Display wall bracket Flex Display snap lock  Flex Display plafond bracketFlex Display Twin base

  Diverse bevestigingsmogelijkheden van Flex Display

  Los van deze voordelen kunt u het UPPE Flex Display systeem ook enkelzijdig of dubbelzijdig voorzien van een full color opdruk. Dankzij de dubbele brackets kunt u de stand-alone Flex-Displays waar ook in een indoor omgeving plaatsen met een dubbelzijdige print. Wilt u echt de hoogte in dan kunt u met de telescopische staanders tot 370 cm hoogte komen. Op muur en plafond bent u absoluut vrij in lengte en hoogte. Dat wil zeggen dat het Flex Display systeem bijzonder geschikt is als beurswand of decoratie van saaie wanden in showroom of kantoortuin. Wist u dat dergelijke wanden ook een aanzienlijke positieve impuls hebben op de geluiddemping van deze ruimte? Denk hierbij ook aan toepassingen in bijvoorbeeld wachtkamer inrichting, wanden achter recepties, kantine of aula’s in scholen of op locaties die regelmatig van content veranderen. Het wisselen van de panelen is een ander gemak wat de Flex Display met zich mee brengt, dankzij een velcro, pees of snap-lock verbinding wisselt u de panelen in no-time.

  Wenst u meer informatie over dit Flex Display systeem en welke toepassing voor u de beste keus is, neemt u dan gerst contact op met onze verkoop adviseurs, zij kunnen u snel en eenvoudig informeren en een prijsopgave geven. Voor wie vaak van content wisselt is dit het beste en goedkoopste systeem van de toekomst! Bel UPPE op 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

  In de instructie film hieronder kunt u zien hoe eenvoudig dit systeem ook voor u het verschil kan maken.

   

Uppe

Uppe