Nieuwe Promotietenten voor Sparta Fietsen van UPPE!

 • Sparta Fietsen blijft UPPE Quick Folding Tent trouw, nu ook met full color print!

  Sparta Fietsen is al UPPE klant van het eerste uur en was één van de eerste Quick Folding Tent klanten in het fietssegment! Een segment die veel gebruik maakt van deze opvallende promotietenten. Jarenlang mochten we de UPPE Quick Folding Tent aan hen leveren met een zeefdruk opdruk, dit omdat het toenmalige logo en de bestelde aantallen hiervoor prijstechnisch de beste oplossing was. Ook de opvallende event vlaggen, zogeheten “Teardrop” of druppel vlaggen leverde wij met dit logo.

  Sparta tent 3x3    Sparta Teardrop 4 meter

  Nieuw logo Sparta betekent full color opdruk!

  Inmiddels is het logo van Sparta Fietsen veranderd en is het een opvallend full color ontwerp geworden, een vormgeving die niet middels een zeefdruk mooi geprint kan worden, dus zijn de nieuwe serie Promotietenten door UPPE voorzien van een mooi dynamisch full color opdruk. Een opdruk die ook duurzamer is omdat de verf als het ware IN de stof gedrukt wordt, dit hebben we u onlangs uitgelegd in een ander nieuwsartikel over diverse print methodes. Deze full color druk is dus optimaal geschikt voor dergelijke designs, eigenlijk kent het geen beperkingen en wij leveren bij UPPE eigenlijk 95% van onze business met dergelijke prints, zeg maar dat we het onze specialiteit kunnen noemen!

  Quick Folding Tent - Full color bedrukt (1) Quick Folding Tent - Full color bedrukt (3)

  De nieuwe Sparta Fietsen Promotietenten – ook  met Limited Edition zwart stalen frames!

  De slogan “Enjoy the Energy” komt volledig tot zijn recht in het design, het straalt de energie uit die garant staat voor de power waar de nieuwe E-bikes van Sparta voor staan. Zeer geslaagde combinatie zo menen wij, dit behoeft weinig toelichting voor een consument. En zo is een full color Quick Folding Tent direct een zeer opvallende reclametent / promotietenten voor het merk, die veel positieve merklading zullen genereren.

  1+1=3 en dat is waar we met de Quick Folding Tent in full color print garant voor staan!

  Voor meer informatie over full color bedrukte promotietenten / tenten met opdruk, neemt u dan gerust contact met ons op, bellen via 0031- (0) 345-568797 of mailen mag ook naar info@uppe.nl. Onze specialisten staan u graag te woord en bieden u de beste oplossing voor uw beschikbare budget.

   

   

Uppe

Uppe