Outdoor communicatie door UPPE

 • Outdoor communicatie – de specialiteit van UPPE.

  Outdoor communicatie is mogelijk op vele manieren, en daarom is goed advies een must om het beste rendement te halen uit uw investering/budget. UPPE heeft veel ervaring met outdoor communicatie en kan u dan ook goed adviseren welke vorm het beste werkt om uw doelstelling te realiseren. Een goede GRP score is daarbij vaak een eerste vereiste en is de toepassing van welke producten er gebruikt worden dan een tweede belangrijke factor. Gebruik maken van enkel naamsaanduiding of full color graphics is afhankelijk van uw merk, product of service die u wilt ondersteunen. Ook een combinatie van deze twee kan heel goed samengaan en een zeer indrukwekkende presentatie geven op uw geven.

  Als One Stop Promotie partner zijn wij graag uw marketing & promotie partner en beheersen wij het traject als geen ander, van website tot wagenpark kunnen wij verzorgen en is het dankzij korte communicatielijnen efficiënt werken. Voor het gehele traject heeft u één contact persoon die aanschuift voor de intake. Tijdens deze intake worden de details besproken en uw beschikbare budget. Op basis hiervan ontvangt u een gedetailleerde offerte, hierin staat nauwkeurig omschreven welke producten we adviseren en waarom. Dat kan via spandoeken in frames gemonteerd aan de muur zijn, transculent vinyl wat we aanbrengen op uw ramen met verlichting erachter voor een indrukwekkend resultaat of acrylox letters om uw naam op de gevel te communiceren. Maar ook uw wagenpark of beurs presentatie kunnen we voor u verzorgen tot in ieder detail.

  Om u een indruk te geven over de verschillende mogelijkheden hebben wij speciaal een inspiratiegids vormgegeven zodat u een indruk krijgt van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor ieder budget is een oplossing beschikbaar. Onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen die veelal door onze leveranciers zelf zijn opgeleid, en dus garantie kunnen geven op hetgeen wij geleverd hebben. Outdoor communicatie moet opvallen en is belangrijk voor uw herkenbaarheid, zolang deze ook eenduidig is van website tot wagenpark. Deze lijn is goed door te trekken in al uw uitingen naar buiten toe.

  Heeft u een retail functie dan zijn wij ook ingericht deze uniform binnen de keten door te voeren en uit te voeren, zodat er een eenduidig beeld ontstaat voor de consument. Wij gaan hierin ver en kunnen zelfs een online platform inrichten voor deze retail partners om de producten na of bij te bestellen, zonder zorgen voor uw marketing afdeling. Deze service is uniek en verzorgen wij ook dat we frequent contact hebben met uw brand manager zodat de producten up to date zijn en blijven.

  Klikt u op onderstaande foto’s om onze Outdoor Communicatie inspiratie folder te bekijken. Ook dit is UPPE.

  UPPE inspiratie folder 2016  Outdoor Communicatie Outdoor Communicatie

Uppe

Uppe