Pitwall Tent – De oplossing voor ieder raceteam

 • Pitwall tent van UPPE – Ieder raceteam zou er één moeten hebben!

  Al geruime tijd zagen wij op het circuit de behoefte voor een goede betaalbare oplossing in de pit straat, en daar zijn we op gaan ontwerpen bij UPPE. Het resultaat is de UPPE Pitwall Tent die we nu al enige jaren in ons assortiment hebben. Het auto en motor sport seizoen staat weer op het moment van start te gaan en dus brengen we de Pitwall Tent graag nog even onder de aandacht. Wat maakt deze Pitwall Tent nu zo bijzonder?

  Allereerst is het een frame met een vouw/schaar systeem zoals we dat al 25 jaar voeren met onze Quick Folding Tent, echter is hier gekozen voor een degelijke kwaliteit aluminium frame, dit vanwege de kleine afmeting (150x75cm). Deze Pitwall Tent wordt immers geheel anders belast van onze andere tenten, en dus is voor dit concept gekozen voor een aluminium frame. Standaard leveren wij deze tenten met een wit dak en zwarte wanden, waarvan het front paneel is voorzien van een panorama deel voor voldoende uitzicht op de race track. De vier zwarte wanden zijn gemaakt in stroken van 75cm, dit zodat u uw ingang kunt kiezen die per pitsstraat anders kan zijn, multifunctioneel dus. In de Pitwall Tent is ruimte voor een Quick Folding Tafel (optioneel) en een monitor stang (optioneel)  voor het plaatsen van eventuele laptop en monitoren.

  Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om deze Pitwall Tent van UPPE te customizen middels een full color print, zowel het dak als de wanden kunt u bedrukken met een full color opdruk. Onze 600D Polyester is de hoogste kwaliteit tent stof die u kunt wensen en niet krakeelt als deze lang is ingevouwen geweest. Ook is het mogelijk om extra panoramawanden te bestellen in de zijwanden (meerprijs). Ingevouwen is deze tent 170x40x20cm groot en makkelijk te vervoeren in iedere racetruck.

  Indien u meer informatie wenst over dit UPPE product, neemt u dan gerust contact met ons op via 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

  Pitwall tent Pitwall tent Pitwall Tent Pitwall Tent

  UPPE Pitwall Tent 

   

Uppe

Uppe