Polar Nederland kiest unaniem voor UPPE als outdoor promotie partner

 • UPPE als One Stop Promotie Partner

  Polar Nederland is de distributeur van de meest professionele hartslagmeters voor de actieve sport beoefenaar. In die hoedanigheid organiseert Polar veel promotie events of is betrokken als sponsor van sportevenementen, je dan goed profileren is een essentieel onderdeel van je marketing strategie. Daarvoor maakt Polar Nederland gebruik van UPPE producten als de Beachflags, Quick Folding Tenten en sinds kort de Start & Finishbogen. Steeds vaker kiezen A-merken voor UPPE als “One Stop Promotie Partner”omdat wij dankzij een aantal eigen productie units in Azië, Oost Europa en Nederland erg flexibel zijn in onze productie, zonder in kwaliteit in te leveren.

  De kracht van UPPE als One Stop supplier is de efficiënte manier van werken, de beste prijs kwaliteit verhouding en uiteraard de snelle levertijden. Gemiddeld 8-10 werkdagen van ontwerp tot levering waar ook ter wereld is meer standaard dan uitzondering en maakt het prettig werken met UPPE, althans dat is de feedback die we al ruim 23 jaar van onze klanten ontvangen. Als experts op full color bedrukte tenten (ons hoofd product is de Quick Folding Tent) beschikken we over de beste print apparatuur die er in de business beschikbaar is en volgen de de grafische industrie op de voet. De beste inkt soorten zijn alleen goed genoeg voor ons productie model, en blijven we voorop lopen op het gebied van full color bedrukte producten. Alleen op deze wijze kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen op onze full color producten.

  Als leverancier zijn wij dan ook trots op het feit dat veel A-merken ons zien als betrouwbare promotie partner en blijven wij investeren in de meest innovatieve en kwalitatieve oplossingen, zodat de lange termijn relatie gewaarborgd blijft. Niet zonder reden is dat waarom merken voor de UPPE kiezen als One Stop Promotie Partner!

  UPPE Finishboog Polar in gebruik UPPE Quick Folding Tent & beachflags

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Uppe

Uppe