Pop Up Beurswand nieuw bij UPPE!

 • Pop Up Beurswand nieuw bij UPPE!

  UPPE introduceert de POP UP Beurswand, scherp in prijs, professioneel in uitstraling!

  UPPE is zoals u van ons gewend bent altijd op zoek naar kwalitatieve toevoegingen van het UPPE assortiment. Met plezier kunnen we u de UPPE Pop UP beurswand vanaf heden aanbieden, en wel in twee afmetingen 226cmx226cm en 226x299cm (zichtmaat) waarbij de zijkanten ook voorzien zijn van een doorlopende print van 30cm aan beide kanten. Het frame is gemaakt van een duurzaam aluminium wat snel en eenvoudig is uit te vouwen, middels een handig klik systeem fixeer je de Pop UP beurswand op de juiste spanning. Het doek wordt bevestigd met een velcro verbinding aan de boven en onderzijde en aan de achterzijde van het frame waardoor een strakke opspanning kan worden gerealiseerd!

  Het decodoek printen we op onze hoogwaardige printapparatuur in full color, met een satijn zachte uitstraling (mat) waardoor de print niet zal gaan spiegelen onder het kunstlicht wat met halogeen spots (extra) gedaan kan worden om uw Pop Up beurswand zo goed mogelijk uit te lichten. Uiteraard leveren we de Pop Up Beurswand in een degelijke zwart canvas rol tas met skateboard wielen voor een transport met minimale weerstand. In de tas is ruimte voor het Pop Up frame en twee losse Pop Up beurs wanden (prints).

  Daar de Pop Up beurswand gemakkelijk op en af te bouwen is is het ook mogelijk om losse beurswanden te bestellen zodat u erg flexibel bent in het wisselen van de content zonder het gehele systeem te vervangen. Binnen een minuut wisselt u van content. Het lichtgewicht frame maakt van de Pop Up beurswand een eenvoudig te verplaatsen object, de 226x226cm weegt incl. doek 8,5 kg en de 226cmx300cm komt incl. doek op 11.5kg.

  Speciaal ter introductie bieden we de UPPE Pop-Up beurswand aan tegen de scherpste prijzen;

  226x226cmx30cm (frame, decodoek, rol tas)            € 599.- 

  los doek nabestellen                                                       € 225.-

  226x300cmx30cm (frame, decodoek,rol tas)            € 625.-

  los doek nabestellen                                                      € 249.-

  Spot (halogeen 150W)                                                    €  49.-

  (Prijzen zijn excl. BTW en incl. bezorgkosten)

  Wilt u meer informatie over de UPPE Pop UP Beurswand neemt u dan gerust contact met ons op, wij hebben templates beschikbaar om uw artwork in op te maken. U kunt ons bereiken op 0345-568797 of per mail op beursequipment@uppe.nl. Uiteraard laat deze beurswand zich prima combineren met onze overige beurs equipment die u aantreft op onze speciale beurs equipment website.

  Pop Up Beurswand Pop UP Beurs wand

  De Pop UP beurswanden voor UPPE klant Tacx.

Uppe

Uppe