Promotietent met dakrand print al vanaf €550.- bij UPPE

 • Promotietent met dakrand opdruk gedurende de hele maand april bij UPPE al vanaf €550,-.

  Heeft u altijd al een professionele Quick Folding Tent willen hebben als promotietent voor uw merk, dienst of service? Dan kunt u bij UPPE de komende maand (April 2016) zeker een goede deal sluiten. Kortingen die kunnen oplopen tot 25% op een gepersonaliseerde Promotietent van 3×3 meter met een volledig full color bedrukte dakrand. U bent dus vrij de gehele dakrand rondom (4 panelen van 300cm x 36cm) te voorzien van uw branding. Dat kan een logo zijn, uw webadres, of een foto van uw product of service die u biedt. Omdat het een full color bedrukking is kunnen we alles printen wat u maar wenst, mits het artwork voldoet aan de juiste resolutie.

  Een UPPE Promotietent is leverbaar in verschillende maten, van 3×3, 3×4,5, 3×6 maar ook een 4×4, 4×8 tot een heuse 4x8mtr. Gemaakt van duurzaam stalen framedelen en unieke 600D Polyester stofdelen. Deze stof is de meest professionele stof in de tent industrie en laat zich het beste full color bedrukken. Verder is deze stof voorzien van de hoogste EU norm op waterafstotende & brandvertragende coating, ook de zijwanden! De daken van deze Promotietent van UPPE zijn voorts voorzien van gesealde naden, dus 100% waterdicht. De zijwanden van de tent zijn eenvoudig middels een velcro strook aan de dakrand te bevestigen. De zijwanden van de promotietent zijn leverbaar in heel veel verschillende soorten, standaardkleuren, enkel of dubbelzijdige full color bedrukt, met een venster, met deuren maar ook met een venster met verduisteringsgordijn voor meer privacy mocht u daar behoefte aan hebben.

  De Promotietent van UPPE is een zeer populair product in enorm veel segmenten, zo is de tent in te zetten als evenementententbeurstent, reclametent die bovendien ver boven de mensen uitsteekt en u dus altijd zichtbaar bent voor uw consument. De dakrand van de promotietent is de meest opvallende locatie voor een personalisering, mocht u een groter budget hebben dan is het gehele dak ook te voorzien van een full color print, net als de wanden overigens.

  Heeft u interesse in een promotietent van UPPE, neemt u dan gerust contact met ons op via 0345-568797 of mail uw wensen naar info@uppe.nl en we nemen direct contact met u op. Met een Quick Folding Tent van UPPE bent u jaren lang verzekerd van een professionele uitstraling op al uw events!

  Promotietent Promotietent Promotietent

  Voorbeelden van een dakrand opdruk.

Uppe

Uppe