Bedrukking

Bedrukking – Quick Folding Tent

Wanneer u het dak en/of de zijwanden laat bedrukken tovert u deze opvallende grote tent om tot een ultieme brand exposure met een omzet verhogende werking! Wij bieden twee drukmethodes: digitale bedrukking en zeefdruk.

Afhankelijk van uw budget en gewenste toepassing wordt in overleg bepaald welk drukproces voor u het best past. De promotie-professionals van UPPE helpen u hierbij.

Ook kan elke gewenste kleur doek op bestelling gemaakt worden; bij voldoende afname kan dit zonder extra kosten. Heeft u vragen over het bedrukken? Stel ze ons gerust. Wij geven u graag en gratis advies.

Om u een indruk te geven van de techniek die onze hoogwaardige print apparatuur aan kan laten we graag u onze nieuwe UPPE / Quick Folding Tent demo zien, met regendruppels volledige full color geprint. Dit is vandaag de dag onze specialiteit waarmee we in Europa echt de marktleider zijn, in techniek en in prijs!

Quick Folding Tent - demo met full color print
Quick Folding Tent - demo met full color print
Quick Folding Tent - demo met full color print

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.
Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen.
Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Of bel even:
+31 (0) 345 568 797

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

Andere tenten

Uppe

Uppe