Kwaliteit

Kwaliteit – Quick Folding Tent

De Quick Folding Tent wordt in eigen beheer geproduceerd onder strenge kwaliteitsnormen. Bij UPPE willen wij niet een merk in de markt zetten, maar zoveel mogelijk tevreden klanten een goede betaalbare Quick Folding Tent leveren. Deze insteek geeft ons al jaren een voorsprong in de tenten industrie omdat wij samen met onze klanten de tenten blijven innoveren, teneinde de beste tent te blijven leveren.

Bij de ontwikkeling van de Quick Folding Tent heeft kwaliteit de doorslag gegeven. Zowel in de keuze en de uitvoering van de frames, de scharnieren, de kunststof verbindingsdelen als het toegepaste doek voor dak en zijwanden, zelfs ook voor de robuuste roltas is de kwaliteitsnorm hoog. Gericht op uitstraling, stabiliteit en duurzaamheid.

De Quick Folding Tent is uitgevoerd met een Frame van 30mm/40mm hardstaal voorzien van witte poederlak coating en hoogwaardige kunststof verbindingsdelen en de doekdelen zijn van 600D polyester voorzien van brandwerende en waterafstotende coating die voldoet aan de hoge B1 norm van DIN4102-1. Als deze kwaliteit garanties staan vermeld op ons tent label die u aan de binnenkant van het dak en aan de buitenkant aantreft.

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.
Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen.
Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Of bel even:
+31 (0) 345 568 797

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

Andere tenten

Uppe

Uppe