Uitvoering

Uitvoering – Quick Folding Tent

De Quick Folding Tent wordt compleet geleverd, inclusief een draagtas/hoes, gewichtszakken en een set haringen met scheerlijnen. Dit geheel gratis meegeleverd.

Het Frame is van 30mm (Business Serie) respectievelijk 40mm (Supreme Serie) hard staal voorzien van witte poederlak coating en hoogwaardige kunststof verbindingsdelen. Medio April 2015 introduceren wij ook een limited edition 3×3 in hoogglans zwart. Volg hiervoor onze website.

De doekdelen zijn van 600D polyester voorzien van brandwerende en waterafstotende coating, die voldoet aan de hoge B1 norm van DIN4102-1. Dit is de hoogste norm in Europa, belangrijk indien u uw Quick Folding Tent binnen gaat toepassen, de brandweer kan u hier naar vragen. De Quick Folding Tent is leverbaar in tal van kleuren (11 basis kleuren) en hoge kwalitatieve bedrukking is eveneens mogelijk, in feite onze specialiteit. Wenst u de tentstof of frame in uw eigen PMS kleur, hiervoor gelden minimale afname hoeveelheden, heeft u hierin interesse neem dan hier contact met ons op.

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.
Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding in de Europese Tent Industrie.

De UPPE Quick Folding Tent
Dé snel opvouwbare tent (< 60 seconden) voor elk evenement, indoor- en outdoor.

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen.
Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Of bel even:
+31 (0) 345 568 797

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

Andere tenten

Uppe

Uppe