UPPE – Promotie Partner

UPPE -Promotie Partner

UPPE – Uw Promotie Partner

Het doel van UPPE is het ontwerpen, produceren en leveren van innovatieve, attractieve en kwalitatief hoogstaande producten voor promotie en presentaties.

Wij werken hierbij aan het onderhouden van een duurzame en succesvolle langdurige samenwerking met onze klanten, waaronder vele A-merken.

UPPE levert een ruim assortiment als het gaat om presentatie en promotie. Zoals o.a. de Quick Folding Tenten, banners, frame banners, diverse displays, beurs stands, rol banners, LED banners en verlichting, presentatieborden, stoepborden, building wraps tot bestickeren van uw wagenpark, UPPE regelt het.

Voor al deze producten geldt, dat gekozen is voor een hoge kwaliteit, een groot gebruiksgemak en duurzame uitvoering.

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.
Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

De UPPE Quick Folding Tent
Dé snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor.

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen.
Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Of bel even:
+31 (0) 345 568 797

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

Het Quick Folding Tent-concept
Het Quick Folding Tent-concept heeft zich ondertussen ruim bewezen. U bent mobiel en kunt snel en waar dan ook makkelijk een tent opzetten om te overkappen. Zowel outdoor als indoor inzetbaar met een uitermate aantrekkelijke vormgeving. Dankzij de mogelijkheden van bedrukking bovendien een ideale vorm van promotie.De Quick Folding Tent is voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u de schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit droog te houden.

UPPE levert keuzemogelijkheden in stijlen, kleuren en afmetingen. Indien gewenst uit te breiden met aantrekkelijke accessoires. Zo vindt u altijd een Quick Folding Tent die bij uw wensen past.

Veiligheid
De frames en doeken van de Quick Folding Tenten worden wereldwijd gebruikt en zijn uitgebreid getest. Dit maakt de Quick Folding Tent een veilige keuze. De Quick Folding Tent is uitgevoerd met een Frame van 30 mm/40mm hardstaal voorzien van witte poederlak coating en hoogwaardige kunststof verbindingsdelen en de doekdelen van 600D polyester voorzien van brandwerende en waterafstotende coating, die voldoet aan de hoge B1 norm van DIN4102-1. Derhalve ook voor indoor gebruik geschikt.

Waarde voor uw geld
Dankzij de unieke combinatie van de hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs bereiken wij voor u met de Quick Folding Tent echt value for money. Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Andere tenten

Uppe

Uppe