Zijwanden

Zijwanden – Quick Folding Tent

Quick Folding Tent-zijwanden zijn snel en makkelijk te bevestigen aan ieder type en afmeting tent.

Op deze manier biedt u met uw Quick Folding Tent extra beschutting tegen wind, zand, regen en zon.
Bovendien zijn de zijwanden tevens te voorzien van bedrukking, voor extra promotie waarmee u zeker op zult vallen.

Zijwanden van de Quick Folding Tent kunnen zowel enkel als dubbelzijdig worden bedrukt. Indien dit met een full color opdruk gebeurd zullen we twee wanden tegen elkaar aan plaatsen, bij zeefdruk kunnen we ook op beide kanten drukken, echter kan er een klein kleur verschil optreden bij de kant die behandeld is met de brand en waterafstotende coating. Heeft u hier vragen over? Stel ze ons gerust.

Graag laten wij u zien hoe een enkelvoudige full color zijwand er uit ziet en indien het zonnig weer is deze doorschijnt aan de binnenzijde (uiteraard in spiegelbeeld), bij een dubbelzijdige wand schijnt de print dus niet door.

Quick Folding Tent zijwand met full color print (3)
Quick Folding Tent zijwand met full color print (3)
Quick Folding Tent zijwand met full color print (3)

Daarnaast heeft de Design afdeling van UPPE voor de Quick Folding Tent een exclusieve en ultiem sfeervolle voile wand gecreëerd, uniek voor een snel opzetbare tent! Hiermee tovert u de Quick Folding Tent in een handomdraai om tot een exclusief lounge paviljoen.

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.

Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding, wilt u weten wat dat voor u kan betekenen, vraag vandaag nog uw offerte op maat aan bij UPPE.

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen. Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl.

Andere tenten

Uppe

Uppe