Shop in Shop

Het baanbrekende modulaire UPPE Shop in Shop systeem is ontworpen om ongelimiteerde veelzijdigheid te bieden voor uw winkelinrichting. De diversiteit van deze module biedt de mogelijkheid tot talloze unieke opstellingen. Behalve een inbussleutel heeft u geen gereedschap nodig. Het modulaire concept is gebaseerd op panelen van 80x80cm (vloer en wand) of 60x80cm (wand). U kunt u kiezen uit dichte wanden (voor het aanbrengen van magneetplaten met branding), PEG of slatwall. Het shop in shop systeem is leverbaar in 3 kleuren; wit, zwart en grijs.

Geen gereedschap nodig

De verbinding van de panelen geschiedt met behulp van U vormige pinnen die u in de vierkante kokers plaatst. Hierdoor worden de panelen stevig met elkaar verbonden. Deze U pinnen hebben een strakke pasvorm en u kunt daardoor tot 240cm hoog (3 panelen van 80cm) uw opstelling bouwen. Voor doorkijk in de winkel kiest men vaker 140cm als hoogte; een paneel van 80 + 60cm.

Verschillende U pinnen om afhankelijk van opstelling panelen te verbinden

Paneel 80×80 cm met in hoeken vierkante koker voor plaatsing U pin.

Eindeloze mogelijkheden met UPPE Shop in Shop concept

Ongeacht uw product of het segment waarin u actief bent, is dit Shop in Shop concept uniek. Er zijn nagenoeg geen beperkingen in de keuze voor de opstelling. Die bepaalt u zelf. Afhankelijk van uw productaanbod kiest u voor Peg wanden (gaatjes) of slatwall (sleuven). De meest toegepaste merchandise keuzes. Coating in uw pms is kleur is mogelijk. Hiervoor geldt een minimum orderwaarde, vraag onze adviseurs hiernaar.

Het UPPE Shop in Shop systeem wordt met veel tevredenheid gebruikt door o.a. Napoleon Grills om in de detailhandel hun productassortiment te presenteren. De combinatie van directe herkenning van hun branding met ondersteunende graphics, werkt voor hen zeer goed. Men heeft voor iedere grote Europese klant een eigen opstelling ontworpen. Hieronder treft u een voorbeeld aan van een dergelijke opstelling.

UPPE Shop in Shop zoals gebruikt door Napoleon Grills

Door de veelzijdigheid van dit shop in shop concept zult u in staat zijn om de ideale winkelpresentatie te creëren voor uw product. Merkbeleving kan worden toegevoegd door het aanbrengen van bedrukte magneet stickerplaten. Hierdoor is dit Shop in Shop systeem uitermate geschikt om thema’s of speciale segmenten in uw collectie te communiceren. Eenvoudig wisselen van deze magneetpanelen maakt uw Shop in Shop een ultiem marketing tool dat omzet verhogende impulsen afgeeft.

Veelzijdiger en functioneler kan een shop in shop systeem haast niet zijn.
Wilt u meer informatie over dit ingenieuze shop in shop systeem, neemt u dan contact op met onze specialisten voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Zij komen desgewenst bij u langs voor het beste advies op maat. Een kleine product demo kan ook verzorgd worden. Laat u overtuigen door de veelzijdigheid en kwaliteit van dit concept. Bel ons op 0345-568797 of maak via onderstaande klik button een afspraak voor een kennismaking.

Heeft u interesse in het shop in shop concept?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Uppe

Uppe