Snel, Sneller, Snelst… UPPE!

 • Dat UPPE de snelste leverancier is voor ons hoofdproduct de Quick Folding Tent (5-10 werkdagen van ontwerp naar levering) wist u al, maar ook voor andere projecten kunt u vertrouwen op de snelle en betrouwbare service van UPPE. Voor onze gewaardeerde klant Tacx mochten wij een grote oplage Roll-Up 85x200cm banners leveren en maakten we ten tijde de klant de exacte aantallen aan het inventariseren was een sample ter goedkeuring.

  Eenmaal goedkeuring op het sample kunnen we dan op moment dat exacte aantallen bekend zijn snel schakelen, en is het een kwestie van het artwork in acht verschillende talen verwerken en de productie planning in orde maken. In ons atelier in Oost-Europa zijn wij gespecialiseerd in dit soort opdrachten en is ons high end print park in staat grote aantallen te produceren in extreem korte tijd. Ook het plaatsen van de prints in de cassette en het verder volgens wensen van de klant verpakken van de banners is een meerwaarde die wij leveren. Stickers met barcodes, eigen kenmerk op de doos, los verpakt per taal, etc noem het en we organiseren het.

  Vervolgens transporteren wij de opdracht zelf zodat u en wij zeker zijn dat aantallen kloppen en het in goede staat bij u arriveert, full business service noemen we dit en nemen we geen enkel risico. U krijgt van ons een bericht over wanneer u de zending mag verwachten, en op de dag van levering ontvangt u een tijd van levering zodat uw logistieke belasting minimaal is. Deze opdracht van Tacx realiseerde we in minder dan 10 werkdagen van ontwerp tot levering en dankzij een goede planning en organisatie ruim binnen de afgesproken tijd geleverd bij de klant.

  Betrouwbaar en binnen budget werken is onze kracht, en leveren op deze wijze aan veel A merken een meerwaarde. Iets waar we ons dagelijks in onderscheiden.

  Wilt u meer informatie over de UPPE Custom Service en weten wat er mogelijk is, neemt u dan contact met ons op, tel. 0345-568797 vraagt u naar Eveline van Gemert. (info@uppe.nl)

  Tacx order

   

Uppe

Uppe