Sparta Bikes kiest wederom voor Quick Folding Tent van UPPE

 • UPPE Levert nieuwe serie Quick Folding Tenten aan Sparta Bikes.

  Sparta Bikes is een UPPE Quick Folding Tent klant van het eerste uur, en waren we dan ook zeer verheugd met de opdracht voor het maken van een nieuwe serie promotie tenten voor dit oer Hollandse fietsmerk. Een nieuw dynamisch logo was de reden voor een nieuwe serie tenten die t.o.v. een meer zeefdruk gerelateerd design nu een volledig full color ontwerp kennen. Dat dit direct een boost aan de uitstraling heeft mag duidelijk zijn, immers lenen full color logo’s zich veel meer voor mooie pakkende designs en geven meer positieve lading aan uw uitstraling. De Sparta slogan “Enjoy the Energy” komt hier dus wel dubbel goed tot zijn recht. Tevens koos Sparta voor de UPPE Quick Folding Tent Limited Edition frames, uitgevoerd in hoogglans zwart voor nog meer uitstraling, een zeer geslaagde combinatie zo denken wij.

  De UPPE Quick Folding Tent is de Nieuwe Norm in het Europese speelveld van dit ingenieuze vouwtenten systeem, UPPE is al ruim 23 jaar actief in dit segment en specialiseert zich met de Quick Folding Tent op de custom (gepersonaliseerde) tenten markt. Dankzij de zorgvuldig gekozen samenstelling van materialen in zowel het hard stalen frame als het 600D polyester dak en wanden maakt deze de beste vouwtent in de industrie. Dat UPPE een zeer scherpe prijsstelling hanteert voor full color bedrukking maakt het dat deze Quick Folding Tenten in prijs als kwaliteit de beste keuze is in een markt vol kopie systemen.

  De Quick Folding Tent worden door UPPE in 8-10 werkdagen bij u geleverd in heel Europa, verzending binnen de Benelux is gratis. Hiermee is UPPE tevens de snelste leverancier van de Quick Folding Tent. Wilt u meer informatie over de Quick Folding Tent kijkt u dan op www.quickfoldingtent.nl

  Quick Folding Tent - Full color bedrukt (3)Quick Folding Tent - Full color bedrukt (1)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Uppe

Uppe