Tear Aid – Dé beste oplossing voor uw UPPE tent reparatie

 • Tear Aid – Zo repareert u uw UPPE tent op de meest professionele manier!

  Er gaat altijd wel iets mis, en vaak zit een ongeluk in een klein hoekje, en beschadigt u uw UPPE Quick Folding Tent, Ster Tent of Aerotent, een klein gaatje of scheur is het gevolg. Vanaf vandaag kunnen we u de meest professionele oplossing aanbieden vanwege ons dealerschap met Tear Aid. Dit ingenieuze product is leverbaar in twee verschillende types, Type A voor reparaties die toepasbaar zijn op de meeste ondergronden, behalve op PVC en Vinyl, hiervoor moet u type B hebben.

  Tear Aid                 Tear Aid

  Scheur in tent doek                                                       Inhoud van de reparatie set

  Tear Aid is enorm gebruiksvriendelijk en geeft direct resultaat. Behandel de scheur of gat zorgvuldig en verwijder kleine losse draadjes, maak de “wond schoon”met de speciaal bijgeleverde alcoholdoekjes, zodat de meest optimale hechting ontstaat op steriel materiaal. Knip de Tear Aid op maat en laat deze 2 cm rond de schade plek als overlap uitkomen. Verwijder de bescherm folie en druk de Tear Aid op het materiaal vanuit één hoek. Trek het restant van de bescherm folie rustig los en wrijf direct het reparatiemiddel op het materiaal ZONDER luchtbellen. Type A heeft direct 90% hechting, dus let goed op bij het aanbrengen, na 24 uur heeft het de 100% hechting en heeft u de schade optimaal herstelt.

  Voor PVC en Vinyl materialen gebruikt u Tear Aid Type B, en brengt u deze aan volgens dezelfe manier, echter heeft type B zijn optimale hechting pas na 48 uur. Voordeel van Tear Aid is dat het een rekbare folie is die mee rekt met het materiaal waarop u Tear Air aanbrengt. Ideaal bij bijvoorbeeld UPPE Inflatable producten, die ook weer krimpen bij het ontluchten, en dus ook de reparatie.

  Ander voordeel is dit reparatiemiddel transparant is en dus uw reparatie niet direct opvalt als u op een afstand uw product bekijkt. De onderliggende kleur komt door het transparante oppervlak heen. Sneller en beter kunt u uw UPPE product niet repareren tegen lage kosten. Wilt u meer informatie over dit professionele product, of informatie welk type Tear Aid u moet selecteren, neemt u dan contact met ons op via 0345-568797 of mail ons uw vraag via info@uppe.nl

  Tear Aid, voor als het echt weer DICHT moet zijn!

  QFT Tear Aid

   

   

   

   

Uppe

Uppe