UPPE aanwezig op Amsterdam Golf Show

 • Haal meer omzet uit uw Golfbaan!

  Dit is het thema waarmee UPPE op de Amsterdam Golf Show op 23 en 24 April 2016 aanwezig is op Golfbaan Amstelborch. De stand van UPPE staat vol met functionele producten die ingezet kunnen worden op een golfbaan en al dan niet kunnen worden voorzien van een commerciële uiting van uw partners of hole sponsor. Het UPPE vlaggen & banner plan voor golfbanen geeft u de mogelijkheid om met deze originele producten een toegevoegde waarde te zijn voor de beleving van het golf spel.

  Zo heeft de UPPE Wind-Sock een bekende vorm en functie, namelijk het aangeven van de windrichting, belangrijke informatie bij golf. Middels deze gepersonaliseerde Wind-Sock is een soft sponsoring goed zichtbaar voor uw consument/klant en zal hij deze over het gehele parcours raadplegen, dus zeker 9 of 18 contact momenten.

  De UPPE afstand Pop Up banners is een andere positieve bijdrage aan het spel, namelijk een gedegen afstand bepaling tot de hole. Ook deze zijn aan twee kanten te voorzien van branding of een pakkende golf term. Op deze  manier geeft u een visuele ondersteuning aan het spel en ook hier bent u zeker van een groot aantal contact momenten met uw doelgroep.

  De UPPE Tee devider is ook een aankleding van het punt van waar afgeslagen gaat worden, een hoge GRP score qua contact moment, want iedereen zal hiervandaan afslaan. In set van twee geleverd en voorzien van een full color opdruk staan ook deze Tee Deviders hun mannetje!

  Uiteraard kunt u uw gasten ook een lunch aanbieden tijdens het golf op de baan op één van de holes. De UPPE Quick Folding Tent is hier uitermate geschikt voor en is ook te gebruiken als event tent met een spel element, als Chip It & Win It.  Vraag voor alle toepassingen gerust onze brochure aan, of laat u inspireren op de foto galerij!

  Op de Amsterdam Golf Show ( www.amsterdam-golf.com) van 23 & 24 April treft u op de UPPE stand nog veel meer bijzondere producten aan die u zullen verbazen welke originele toepassingen deze kunnen hebben op uw golfbaan en hierdoor extra omzet genereren.

  UPPE Pop Up Banners (4) Amsterdam Golf Show Amsterdam Golf Show

  De UPPE Golf Products

   

Uppe

Uppe