UPPE Aerotent – de Lucht tent waar geen stoom voor nodig is!

 • De UPPE Aerotent

  UPPE Aerotent

  Met de Aertotent springt UPPE in de hype van dit moment dat steeds meer hippe merken kiezen voor een inflateable tent. UPPE komt met de Aerotent als alternatief voor diegene die eens wat anders willen dan de UPPE Quick Folding Tent en de UPPE Ster Tent.

  De UPPE Aerotent is leverbaar in vier afmetingen, 3×3, 4×4, 5×5 en 6×6 en is dit een stand-alone systeem wat na het vullen van lucht via een handpomp of elektrische blower op spanning blijft dankzij een speciaal membraam. De tent loopt dus niet leeg, tenzij u het membraam op de ontluchting stand zet.

  De UPPE Aerotent heeft tal van zijwand mogelijkheden, van standaard gesloten, met deur, met raam tot een heuse zonnescherm boven de ingang. Ook kunnen de UPPE Aerotenten aan elkaar verbonden worden met speciale luifels.

  De UPPE Aerotent is erg eenvoudig in gebruik, net als de Quick Folding Tent, echter heeft u iets meer tijd nofig voor het opzetten en afbouwen van de Aerotent in vergelijk tot de Quick Folding Tent. Het blijft wel een opvallend model en heeft u weer eens iets anders in het veld staan, ook kunnen deze Aerotenten eenvoudig worden afgewisseld met de UPPE Stertent en Quickfoldingtent, zo bouwt u een opvallend tenten dorp in korte tijd die garant staat voor veel uitstraling.

  Uiteraard hebben we templates beschikbaar om uw artwork op te maken, en assisteren we graag indien u geen grafische medewerkers heeft, als u uw logo’s aanlevert als bewerkbare EPS of AI danwel PDF bestanden komt het ook in orde. U ontvangt van ons altijd een proefdruk zodat u deze kunt beoordelen op kleur en vormgeving, na u akkoord produceren we het originele product.

  Indien u uw Aerotent met vlaggen en andere producten compleet wilt maken, kijkt u dan goed op onze website, ook op www.quickfoldingtent.nl en www.beursequipment.nl treft u tal van bijzondere producten aan om u gehele stand zo goed mogelijk aan te kleden. Heeft u vragen over de UPPE Aerotent neemt u dan contact met ons op, of bel 0345-568797, wij helpen u graag verder met het beste advies. Weet u wat u wenst, vraag dan hier uw offerte aan!

   

Uppe

Uppe