UPPE Beurs Counter- uw professionele visitekaartje op uw stand

 • Beurs Counter van UPPE

  U heeft maar één gelegenheid een eerste indruk te maken, dus is uw counter op een beurs of event vaak uw eerste contact locatie met uw target consument of potentiële klant. Met de UPPE Beurs Counter met full color print kunt u geen beter visitekaartje afgeven, deze snel opzetbare counter is vervaardigd van een duurzaam aluminium frame wat voorzien is van magneet strips. De losse verbindings profielen plaatst u eenvoudig in de sleuf verbindingen en heeft u twee leg borden beschikbaar voor het plaatsen van folders of ander materiaal. De full color print rolt u langs de voorkant van de couter uit en drukt deze tegen de magneet strips, sneller en eenvoudiger kan bijna niet. De bolling op beide hoeken ontstaat vanzelf. U plaatst het dikke houten top blad wat metallic zwart gespoten is en u bent klaar uw klanten te ontvangen, of uw product presentatie te doen.

  Het geheel is verpakt in degelijke canvas tassen (frame, magneet profielen en blad) en leveren we de print in een stevige kartonnen koker, zodat u uw beurs counter ook eenvoudig en snel kunt vervoeren in iedere auto. Deze professionele beurs counter van UPPE heeft een afmeting van 130 cm breed 100 cm hoog en 40 cm diep. Aan de achterzijde heeft u twee leg borden (op 60 cm) voor het plaatsen van promotie materiaal en folders die u aan uw klanten vandaar kunt uitdelen, eronder is ruimte om voorraad dozen te plaatsen op de grond.

  De UPPE Beurs Counter is de beste keuze voor een zeer aantrekkelijke prijs, wilt u meer informatie dan kunt u met ons contact opnemen op 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl. Onze adviseurs staan u graag te woord om u het beste advies te geven. Ook hebben wij een volledige UPPE beurs brochure beschikbaar om uw gehele stand aan te kleden, vraag erna!

  UPPE Beurs Counter (3) UPPE Beurs Counter (2) Beurs Counter

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Uppe

Uppe