UPPE Dealer worden

Aanvraag Dealer UPPE Quick Folding Tent

Wordt u een van Professional Dealers voor de Quick Folding Tent?

STUUR DAN HET AANVRAAGFORMULIER NU IN!

Ultimate Promotion Partners Europe is de trotse leverancier van de Quick Folding Tent, de inklapbare tent in de markt met de meest gunstige prijs /
kwaliteit verhouding.

Naast een brede lijn van producten in verschillende populaire maten van 3×3 tot en met de immense 4×8 leveren wij de Quick Folding tent compleet met draagtas, passende gewicht zakken in de kleur van het dak en vier scheerlijnen met haringen. All-in One!

Dat UPPE de Quick Folding Tent in de markt kan zetten als tent met de meest gunstige prijs / kwaliteit verhouding is dankzij een rechtstreekse lijn met onze fabrieken in Azië en Oost Europa en een professionele logistiek systeem die snel en betrouwbaar werkt.

Dus ook dropshipping direct naar uw klant is voor ons geen probleem, met u als afzender uiteraard. Daarnaast leveren wij aan dealers de optie om eigen labels op de tenten te plaatsen, zodat verkoop lokaal en in uw regio gestimuleerd wordt.
UPPE levert u als dealer veel extra voordelen, naast zeer gunstige voorwaarden ook een professionele organisatie om mee te werken, die service hoog in het vaandel heeft staan.
Middels onze jarenlange ervaring op het gebied van promotie en marketing zijn wij in staat u breed te adviseren op het gebied van de best werkbare oplossing voor uw klant.

Tal van win-win situaties die het werken met de Quick Folding Tent van UPPE tot een bijzonder geheel maken waarin, professionaliteit, kwaliteit, prijs en profit de basis zijn van het succes.

Welkom binnen ons team van professionals.

Eveline van Gemert & Ben Hölscher
Directors UPPE

foto6

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Uppe

Uppe