UPPE Flex-Display

  • Nieuw in het UPPE assortiment is de UPPE Flex-Display, een veelzijdig modulair banner systeem dat bijzonder dynamisch is vanwege de bijna grenzeloze toepassingen. Het Flex-Display systeem is gebaseerd op een onder en boven rail waartussen een doek gespannen wordt. Het Flex-Display systeem kan stand alone worden neergezet in een enkelzijdige dan wel dubbelzijdige opstelling, het kan opgehangen worden dankzij speciale plafond clips of indien gewenst kan het aan de muur worden gemonteerd.

    De snap-lock profielen zijn zeer eenvoudig te openen en sluiten dankzij een speciaal profiel dat het stofdoek stevig vastklemt nadat u deze dicht geklikt heeft. Vervolgens klikt u, nadat u het Flex-Display systeem heeft opgebouwd, de profielen in de daarvoor bestemde klemmen vast op de telescopische staanders (stand alone) , aan de plafond clips (hangend) of muur brackets.

    U heeft in de breedte geen beperkingen met het UPPE Flex-Display systeem, want het kan eindeloos aan elkaar gemaakt worden; het is slechts een kwestie voldoende hardware te plaatsen zodat het doek gespannen kan worden. De maximale hoogte van de telescopische staanders is 370cm hoog. De Crossbase geeft u mogelijkheden banners van 40-80cm breedte te plaatsen, zie deze als een soort alternatief voor de Roll Up Banner. De Twinbase kan banners aan van 100-150cm breed en wordt geleverd met twee telescopische staanders. Met twee Crossbases kunt u een kleine banner wand maken van 200cm breed, met twee XL Twinbases realiseert u een banner wand van maar liefst 300cm breed en u kunt deze dankzij de telescopische staanders tot 370 cm hoogte maken. Door deze laatste toepassing met bijvoorbeeld twee Crossbases te verlengen kunt u eenvoudig tot een 600cm wand komen van 370cm hoog. De hardware kunt u voor tal van verschillende opstellingen gebruiken, de afmeting van het doek bepaalt dit. U kunt steeds een andere print en andere afmetingen bestellen. In de hardware investeert u slechts één keer.

     

Uppe

Uppe