UPPE Long Last vlaggenstof

 • UPPE is als expert op het gebied van promotie natuurlijk altijd op zoek naar innovaties en het gebruiken van de beste grondstoffen voor onze producten, zo ook voor vlaggen. U zult denken, een vlag is een vlag, maar niets is minder waar. Er is veel kwaliteit verschil in vlagstof en daar heeft vaak de prijs een enorme invloed op. Zo niet bij UPPE, wij bedienen onze klanten met de beste prijs-kwaliteit producten in ieder segment, dus ook in vlaggen. Voor onze baniervlaggen, rechte vlaggen en beachvlaggen maken wij gebruik van een speciale stof, de UPPE Long Last Fabric. Voordeel van deze stof is dat het dankzij een speciaal procedé wordt geweven en dus ook sterker is dan de meeste concurrenten. Gemiddeld gaat een UPPE Long Last vlag tot 20% langer mee dan andere vlaggen in de markt, en ander belangrijke meerwaarde, deze stof rafelt nauwelijks nadat hij zijn eind van de levensduur bereikt.

  Dat gerafelde randje is wellicht de meest in het oog springende van de meeste vlaggen van een mindere kwaliteit en doet afbreuk aan uw presentatie en uitstraling van uw merk. Dat willen wij zoveel mogelijk voorkomen en dus blijven wij onderzoek doen naar de beste kwaliteit is de markt, met de Long Last fabric denken wij deze gevonden te hebben. In ons test centrum hebben wij beach vlaggen dag en nacht aan de weersomstandigheden blootgesteld en bereikte deze een levensduur van ruim één jaar, indrukwekkend en bleven ook de randen in takt. Ondanks de dubbele sok die wij aan het uiteinde van iedere tunnel plaatsen tegen het doorsteken, gaf de doorslag. Ook deze hebben we nu nog verder ontwikkelt, ondanks dat dit na ruim één jaar natuurlijk geen schande is.

  De Long Last fabric is dus met recht een stof die wij u van harte aanbevelen als u langer met uw vlaggen wenst te doen en dus ook hierin op zoek bent naar een budgetbesparing.

  Wilt u meer informatie over UPPE long Last Fabric, neemt u dan gerust contact met ons op op 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl

  Long Last Flags

   

Uppe

Uppe