UPPE – De meest innovatieve Golf Promo supplier

 • UPPE Golf Event EquipmentUPPE Golf Demo Equipment

  UPPE- De Golf Promo Supplier.

  De Golf merken zijn een belangrijke markt voor bedrijven als UPPE, omdat deze A merken veel demo dagen organiseren waarin zij hun golf equipment tonen aan hun klanten, van golf pro’s tot retailers en eindgebruikers. Belangrijk aspect is dat het gehele mobiele promo dorp is uitgerust met gepersonaliseerde branding en dat alle equipment op elkaar is afgestemd. Dat UPPE een favoriete Golf Promo Supplier is van veel Golf merken is niet toevallig, immers beschikken wij over kwalitatief hoogstaande producten om de gehele set up kant en klaar aan te leveren. Van gepersonaliseerde Tee dividers, Quick Folding Tenten, Vlaggen, Directors chairs, Pop Up Banners tot hole vlaggen we leveren alles custom made.

  Voordeel van het hebben van één Golf Promo supplier is dat deze beschikt over het overzicht van de totale bestelling, dat kleuren (i.v.m. verschillende materialen) op elkaar worden afgestemd en dat de leveringsdeadline gerealiseerd wordt. UPPE gaat daarin ver en kan indien de klant dit wenst ook een intra web service opzetten waarin uw distributeurs- of retailernetwerk wereldwijd kan bestellen en rechtstreeks gefactureerd en geleverd krijgt, waar ook ter wereld. Deze service ontlast uw marketing afdeling zodanig dat u meer rendement haalt uit uw personeel op het gebied waar het werkelijke belang ligt. Geen onnodige rompslomp om diverse leveranciers na te jagen of alle bestelde producten wel geleverd worden voor deze belangrijke demo dagen.

  Als Golf Promo Supplier werken wij met betrouwbare leveranciers in Azië, Oost Europa en Nederland, waar eigen kwaliteitsmedewerkers garant staan voor constante productie en kwaliteit. Ook bij herhaalorders kunt u ervan op aan dat deze gelijk zijn aan eerder geleverde producten. Ook kunnen wij u een service aanbieden die u meer omzet laat genereren uit uw golfbaan. Zo hebben wij speciale producten ontwikkeld als bijv. de Wind Sock die we gepersonaliseerd kunnen leveren en die de windrichting op de baan aangeven. Maar ook gepersonaliseerde Pop Up banners die aangeven of u 150/100 of 50 meter van de hole verwijderd bent. Deze producten kunt u per hole aanbieden aan lokale sponsors.  Dat is de kracht van UPPE als Golf Promo Supplier.

  Wilt u een afspraak maken met de golf adviseur van UPPE, neemt u dan gerust contact met ons op via 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl. Wij staan u graag te woord en zijn graag ook uw Golf Promo Supplier.

   

  UPPE pop-up_banners Wind-Sock

Uppe

Uppe