UPPE Brand / Buizen Frame

UPPE Brand / Buizen Frame

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Het UPPE Brand Frame is onze bestseller op gebied van buitencommunicatie en is het meest zichtbare reclamedoek in zijn soort.

Het UPPE Brand Frame ook wel Buizen Frame genoemd is een aluminium constructie die bestaat uit aluminium buizen en koppelstukken. Hiermee is elk gewenst formaat te maken. UPPE levert de volgende diameter buizen voor uw buizen frame, 33x3mm, 42x3mm of 48x3mm.

Het standaard Brand Frame dat UPPE levert is 220 cm bij 300 cm zodat dit Brand Frame zowel binnen als buiten een opvallend reclamedoek waarop u uw boodschap duidelijk zichtbaar kunt communiceren. Uiteraard zijn andere maten ook leverbaar en kunt u contact opnemen met ons voor een custom offerte voor iedere gewenste maat.

Het UPPE Brand Frame is een uniek ontwerp, daar wij bij dit frame geen gebruik maken van elastieken, maar van een DUBBELZIJDIGE bedrukbare polyester hoes die over het Brand Frame geschoven kan worden, snel, simpel en eenvoudig. Door middel van een rits aan de zijkant en velcro tape aan de onderkant wordt het Brand Frame reclamedoek gefixeerd. Voor enkelzijdige doeken maken we gebruik van een elastieken oplossing om het doek in het frame te spannen.

Voor binnengebruik van het Brand Frame heeft UPPE een speciale design gewichtsplaat van 34 kg ontworpen zodat uw Brand frame stevig en veilig op iedere gewenste tijdelijke plek uw communicatie boodschap kan verzorgen. Het Brand Frame / Buizen Frame kunnen wij ook op locatie voor u installeren (denkt u aan uw vergunningen) en ook zijn deze frames te monteren op gevels, bouwsteigers of andere in het oog springende locaties.

Heeft u vragen over regelgeving of toepassingsmogelijkheden belt u ons gerust voor advies, bel 0345-568797.

UPPE Buizen Frame - Building Frame

UPPE Buizen Frame

Uppe

Uppe