Custom Stands 4 x 3

Custom Stands by UPPE; (4×3 meter)

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Wanneer u de beschikking heeft over een beurs oppervlakte en nog geen professionele beursmaterialen heeft, hebben wij voor u een aantal in het oog springende designs ontworpen. Deze Custom Stands kunnen in verschillende configuraties uitgevoerd worden, maar kunnen wij ook op basis van uw wensen een offerte op maat maken.

Opgebouwd uit duurzame aluminium en eenvoudig te monteren materialen met hoogwaardige full digitaal bedrukte panelen op 400 grams PVS, mat gelamineerd. Of u nu kiest voor een enkele recht wand met een counter of een U vorm zonder counter, dit modulaire systeem is zeer flexibel en naar gelang uw budget uit te breiden met tal van accessoires. Zo zijn er folderrekken, iPad steunen tot monitor scherm houders beschikbaar. De panelen worden via een magneet strip aan het frame bevestigd. Eenvoudig en snel dus!

Met deze Custom Stands van UPPE ben u verzekerd van een in het oog springende beurs presentatie, al dan niet verder aangevuld met de overige zeer professionele producten van Ultimate Promotion Partners Europe.

Kijkt u op bijvoorbeeld UPPE Roll Up Banners voor meer interessante producten om uw stand aan te kleden.

1_188

2_188

3_188

Uppe

Uppe