UPPE Windmaster Classic stoepbord

UPPE Windmaster Classic stoepbord

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

stoep bord

UPPE Windmaster Classic Stoepbord

Het  UPPE Windmaster Classic Stoepbord is uitermate geschikt voor communicatie van uw producten, service of diensten en voor al uw reclame uitingen op de stoep voor uw winkel, bedrijf of locatie. Het stoepbord is niet meer weg te denken in het huidige straatbeeld van elke winkelstraat of op evenementen. Of u nu kiest voor een type stoepbord zoals de Windmaster Classic Stoepbord of voor een stoepbord met een watertank en wielen, al dan niet waterdicht, of voor een A-Bord waar u posters in kunt doen, of een mooi klassiek A-model krijtbord met mooie watervaste kleurkrijten leverbaar, u kunt al uw aanbiedingen, aankondigingen en al uw acties zeer effectief kenbaar maken. Klanten hoeven niet de drempel over en uw zaak binnen te gaan, maar kunnen al vanaf de straat zien wat u in het bijzonder te bieden heeft. En dat zal ze eerder doen besluiten bij u naar binnen te gaan, dan wanneer ze bij u binnen de informatie pas krijgen.

Het UPPE Windmaster Classic Stoepbord is zeer stabiel. Dit Windmaster Classic stoepbord is voorzien van een stalen voet en twee zware veren om wind te weerstaan. Het posterframe is gemaakt van hoogwaardig aluminium  en is spatwater bestendig, dus niet waterdicht.

Voor waterdichte stoepborden ga naar  UPPE Stoepborden

De UPPE Windmaster Classic Stoepbord is uitvoerig getest en al jarenlang een veel gebruikt en zeer populair stoepbord. Het is bestand tegen sterke windstoten, tot maar liefst 100km/uur. Dat is zeker bij de steeds grilliger wordende weersomstandigheden echt nodig.

Het Windmaster Classic stoepbord heeft beeld aan 2 zijden en de posters zijn zeer eenvoudig te wisselen. Het windmaster Classic stoepbord wordt geleverd zonder posters, maar wij kunnen uiteraard ook de posters voor u verzorgen. De posters worden beschermd door een anti reflex pvc. Dit anti reflex Windmaster folie kunt u ook te allen tijde los nabestellen, zodat uw boodschap ook na jaren nog helder en fris weergegeven kan worden in het  Windmaster Classic Stoepbord.

Het UPPE Windmaster Classic Stoepbord is leverbaar in de volgende maten:

A1 (594x840mm)

A0 (840x1180mm)

B1 (700x1000mm )

Prijzen al vanaf € 139,95 (A1)

Prijzen zijn excl  BTW maar inclusief bezorgkosten op één adres in Nederland.

De standaard levertijd voor de UPPE Windmaster Classic Stoepbord is gemiddeld 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer u meer informatie wenst over dit Windmaster Classic Stoepbord neemt u dan graag contact met ons op via info@uppe.nl of bellen kan natuurlijk ook altijd op + 31 345 568797.

Uppe

Uppe