UPPE Beurs counter

UPPE Beurs counter

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

beurscounter

Achter de UPPE Beurs counter staat iedere gastvrouw of gastheer haar/zijn mannetje. UPPE heeft vele verschillende beurscounters in haar assortiment. U kunt kiezen voor een beurs counter met uitstraling passend bij uw maar u kunt ook kiezen voor een steeds populairder wordende pop up beurs counter.

Deze professionele mobiele aluminium beurs counter met staanders wordt geleverd met een wit fineer bovenblad in een stevige draagtas en met een losse hoes t.b.v. de print. De print wordt door middel van een magneettape aan de hardware van de beurs counter bevestigd en deze is uiteraard verwisselbaar, dus ook bij dit product investeert u meer eenmalig in de hardware en kunt u in een handomdraai uw beurs counter en geheel nieuwe uitstraling geven. Uiteraard is de print een high resolution quality print.

De prijs voor deze beurscounter inclusief full color print bedraagt voor enkele stuks € 595, — ex BTW en exclusief bezorgkosten.

Zeer interessante alternatieven voor de aluminium beurscounter zijn de vele variaties pop up beurs counter waaruit u  kunt kiezen.  Er zijn tal van maten en soorten. De hardware bestaat veelal uit een aluminium frame met magnetische bevestigingspunten die automatisch vastklikken, waardoor u binnen enkele minuten snel een simpel een complete beurs counter of beurs balie op kunt zetten.  Een pop up beurs counter word geleverd met een houten top blad inclusief één of meerdere leg bladen, afhankelijk van het model en de maat die u kiest.

Omdat de meest modellen pop up beurs counter open zijn aan de achterzijde heeft u toegang tot de leg plankjes waarop u uw spullen uit het zicht op kunt bergen. De print voor elke UPPE beurscounter wordt haarscherp  met de hoogste resolutie geprint. Voor de meeste modellen kunt u achteraf voor een scherpe prijs vervangings prints bestellen, dus ook hier investeert u slecht éénmaal in de hardware.

Ook kunt u kiezen voor de voordelige fabric beurs counter; deze budget counter bestaat uit een aluminium frame met klittenband constructie, waarop razendsnel een doek bevestigd kan worden. Het doek is eenvoudig te vervangen en is bovendien wasbaar! Het standaard blad van deze budget beurs counter is zwart, maar tegen een kleine meerprijs kan deze ook geleverd worden met een zilver, wit of beuken top blad. Ook deze budget beurs counter is open aan de achterzijde, dus ook hier kunt u de legplanken handig gebruiken. Dit model is niet rond, maar heeft een langwerpige vorm.

Indien u meer informatie wenst neemt u dan graag contact met ons op via info@uppe.nl, of telefonisch op +31 345-568797 en laat onze beurs specialisten weten wat u zoekt en voor welk budget dan maken zij vrijblijvend voor u een offerte op maat voor de beurscounter die aan uw wensen voldoet.

 

Uppe

Uppe