UPPE L-Banner

UPPE L-Banner

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

l-banner

UPPE L-Banner

De zeer voordelig geprijsde  UPPE L-Banner is een niet te missen item voor uw presentatie op seminars of ter ondersteuning en aankleding bij een  lezing. U ziet dit soort banners ook vaak op beurzen of zelfs in winkels. De L-banner is heel eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is deze klein verpakt in een handige draagtas, dus u kunt hem eenvoudig meenemen of vervoeren. Ook is de L-Banner enorm geschikt voor actiematig gebruik, want deze banner vraagt weinig opslag ruimte wanneer hij niet in gebruik is.

De L-banner is wat betreft budget een winnaar, want deze is met name geschikt wanneer u een beperkt budget wilt spenderen aan uw banner.

De UPPE L-banner is bovendien uitermate geschikt om te plaatsen in de entree van uw bedrijf, in uw showroom of te gebruiken op beurzen waar u een klein vloeroppervlak ter beschikking heeft. Deze L-banner wordt ook vaak gebruikt in schoonheidssalons en in bijvoorbeeld nagelstudio’s, om aan de sfeer en exposure van de mooie producten toe te voegen.

De UPPE L-Banner is leverbaar in twee populaire maten te weten 80x200cm en 100×200 cm.

De UPPE L-Banner wordt via superieure inkt jet technologie enkelzijdig  full color bedrukt op bijv. 330 grams Vinyl en dit materiaal  is  M1 brandwerend, dus gegarandeerd veilig voor indoor gebruik. Wij adviseren de L-Banner met name voor indoor gebruik, want wanneer u een banner voor gebruik buiten zoekt, adviseren wij de UPPE Buiten X-Banner. Deze buiten X-Banner is leverbaar in 2 kwaliteiten, onder andere ook een mesh kwaliteit (gaasdoek) voor gebruik in winderige omstandigheden.

Het vinyl van de L-Banner schotelt absoluut niet dus voorziet in een zeer luxe uitstraling.  Het doek van de L-Banner is niet uitwisselbaar. Het mooi aan de L-Banner is dat door de constructie in L-vorm het doek als het ware iets schuin gekanteld staat waardoor het beeld mooi naar uw bezoeker toe gericht staat. Dit voorkomt weerspiegeling  van licht op uw L-Banner en zorgt ervoor dat uw foto en uw product met de reclame erbij altijd duidelijk en scherp zichtbaar zijn.

Indien u meer informatie wenst over deze banner of wanneer u een prijsindicatie wenst voor grotere aantallen neemt u dan graag contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave op info@uppe.nl . Bellen kan natuurlijk ook altijd op +31 345-568797 en onze mensen die alles weten van de L-Banner maar ook van alle overige banners, zullen u graag goed adviseren.

Uppe

Uppe