UPPE Presentatiebord

UPPE Presentatieborden

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

presentatieborden

Ondanks vele digitale alternatieven en de vele (touch) screens die men meer en meer ziet, blijven de UPPE presentatieborden model Swift en Deco zeer populair in gebruik en zeer doeltreffend. Deze presentatieborden kosten uiteraard veel minder dan digitale schermen, ze gaan lang mee en zijn in tegenstelling tot digitale presentatiemiddelen geheel niet storingsgevoelig en bovendien behoeven ze geen stroom, dus ze kunnen overal geplaatst worden. Daarnaast ervaren bezoekers deze borden als zeer prettig, omdat men niet voortdurend naar schermen wil kijken waarbij het beeld vaak continue verandert. De posters in de presentatieborden jagen uw bezoekers niet op en men kan de informatie rustig tot zich nemen.

Deze UPPE presentatieborden zijn bovendien zeer elegant en decoratief en mogen eigenlijk niet ontbreken op uw beursstand of in uw bedrijf of showroom indien u gerichte product- of prijsinformatie wenst te geven.

Ook voor auto showrooms zijn deze borden uitermate geschikt, want hoe vreemd is het dat voor auto’s – waarvoor men vaak fenomenale bedragen vraagt –  men deze informatie nog steeds moet verkrijgen via een velletje geplakt op of achter de voorruit van de auto? Waarbij de bezoeker soms over de motorkap moet leunen om alle details goed te kunnen lezen. Dat soort capriolen voorkomt u met de UPPE presentatieborden.

De presentatieborden zijn voorzien van een kliklijst,  zie ook onze UPPE Click-frames in vele soorten en maken. Door deze kliklijst kunt u zo vaak u wenst uw presentatie aanpassen en variëren.

Model Swift is in hoogte verstelbaar van 62,5cm tot 110cm. Het bord van dit model kunt u draaien in Landscape ( liggend) of portret (staande) stand. Deze in hoogte verstelbare presentatieborden zijn verkrijgbaar in de maten A5 en A4.

De prijzen zijn vanaf  € 99.95 (A5) voor losse stuks en voor grotere aantallen kunt u graag contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

 Model Deco is een niet in hoogte verstelbaar posterbord verkrijgbaar in de maten A4 en A3. Deze presentatieborden staan op standaard leeshoogte en u kunt hier behoorlijk grote presentaties in plaatsen. Ook deze presentatieborden  kunt u zowel horizontaal als verticaal (landscape of portret) gebruiken en dit naar wens variëren. Model Deco is een uitermate solide presentatiebord leverbaar vanaf € 115,00 (A4)  per stuk voor enkele stuks. Voor grotere aantallen presentatieborden  kunt u ook hiervoor graag contact met ons opnemen en onze beursspecialisten zullen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u maken.

De genoemde prijzen voor deze presentatieborden zijn ex BTW en bezorgkosten.

De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Voor meer informatie mail ons op info@uppe.nl of bel ons op + 31 345 568797. Ook kunt u hier klikken voor onze gehele beursbrochure.

Uppe

Uppe