UPPE Roll Up Banner

Roll Up Banner

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

rollupbannerbasic

Roll Up Banners zijn de meest gebruikte producten voor reclame communicatie op beurzen, winkels, clubgebouwen, banken, retail, en waar behoefte is aan B2B & BTC communicatie. De UPPE Roll Up banners laten zich kenmerken door de snelle levertijd en de cadeau spot die gratis wordt meegeleverd.

De UPPE Roll Up banner wordt via superieure inktjet technologie 1 zijdig full color bedrukt op 330 grams Vinyl M1 brandwerend.

De UPPE Roll Up Banner is verkrijgbaar in diverse maten, te weten, 80, 85, 100, 120 of 150 cm. De hoogte van deze Roll UP Banners van UPPE bedraagt in beeldmaat 200cm, de doekmaat is 215cm.

De UPPE Roll Up Banner wordt geleverd in een stevige canvas draagtas.

UPPE Roll Up Banners zijn er in de volgende uitvoeringen:

Roll UP Banner “Basic Plus”
Roll Up Banner “Basic”
Roll UP Banner “De Luxe”

Het verschil van de drie types zit voornamelijk in de cassette, de Basic Plus en Basic kunt u de print niet wisselen, dat kan bij de Luxe (zie afbeelding) wel en heeft deze cassette ook luxe chrome zijkappen. Deze Luxe uitvoering is de door ons meest verkochte Roll Banner.

Losse prints voor de De Luxe Roll Up Banner leveren wij ook, deze kosten € 29.95 per stuk.

Wenst u graag een template voor de opmaak van uw artwork, stuur even een duidelijk mailtje met welke maat uw interesse heeft, dan mailen wij u deze toe met specificaties.

Wist u dat u al een UPPE Roll Up Banner (Basic Plus) heeft voor € 49.95.-
Regelmatig hebben wij diverse acties op Roll Up Banners die de bij meerdere stuks zeer aantrekkelijk geprijsd zijn, vraag ons erna.

Indien u vragen heeft kunt u ons per info@uppe.nl bereiken of bel 0345-568797.

Om uw Roll Up Banner ook in schemer of op beurzen goed zichtbaar het hebben leveren wij ook verlichting die u eenvoudig op de Roll Up banner plaatst. Deze Banner spots kosten € 24.95.-

Uppe

Uppe