UPPE Flex-Display

UPPE Flex-Display

flex header

Nieuw in het UPPE assortiment is de UPPE Flex-Display, een veelzijdig modulair banner systeem dat bijzonder dynamisch is vanwege de bijna grenzeloze toepassingen. Het Flex-Display systeem is gebaseerd op een onder en boven rail waartussen een doek gespannen wordt. Het Flex-Display systeem kan stand alone worden neergezet in een enkelzijdige dan wel dubbelzijdige opstelling, het kan opgehangen worden dankzij speciale plafond clips of indien gewenst kan het aan de muur worden gemonteerd.

De snap-lock profielen zijn zeer eenvoudig te openen en sluiten dankzij een speciaal profiel dat het stofdoek stevig vastklemt nadat u deze dicht geklikt heeft. Vervolgens klikt u, nadat u het Flex-Display systeem heeft opgebouwd, de profielen in de daarvoor bestemde klemmen vast op de telescopische staanders (stand alone) , aan de plafond clips (hangend) of muur brackets.

Display Snap-lock profiel

U heeft in de breedte geen beperkingen met het UPPE Flex-Display systeem, want het kan eindeloos aan elkaar gemaakt worden; het is slechts een kwestie voldoende hardware te plaatsen zodat het doek gespannen kan worden. De maximale hoogte van de telescopische staanders is 370cm hoog. De Crossbase geeft u mogelijkheden banners van 40-80cm breedte te plaatsen, zie deze als een soort alternatief voor de Roll Up Banner. De Twinbase kan banners aan van 100-150cm breed en wordt geleverd met twee telescopische staanders. Met twee Crossbases kunt u een kleine banner wand maken van 200cm breed, met twee XL Twinbases realiseert u een banner wand van maar liefst 300cm breed en u kunt deze dankzij de telescopische staanders tot 370 cm hoogte maken. Door deze laatste toepassing met bijvoorbeeld twee Crossbases te verlengen kunt u eenvoudig tot een 600cm wand komen van 370cm hoog. De hardware kunt u voor tal van verschillende opstellingen gebruiken, de afmeting van het doek bepaalt dit. U kunt steeds een andere print en andere afmetingen bestellen. In de hardware investeert u slechts één keer.

crossbase

Crossbases

Twinbase

Twin Base

Twinbase-XL

Twin Bases XL

3-sided_Base

Driehoek

4-sided_Base

Vierkant

De Flex-Display plafond clips maken het mogelijk om de snap-lock profielen op te hangen op iedere hoogte die u wenst aan het door u gecreëerde bevestigingspunt, zo kunt u aan deze plafond clips banners bevestigen van 40x200cm tot 150x400cm. Ook voor de driehoek en vierkant totum Flex-Display hebben we plafond clips beschikbaar.

Ceiling-Fixing_Single-sided

Enkele plafond clip

Ceiling-Fixing_Double-sided

Dubbele plafond clip

Clips_for_hanging_TOTEMs

Totum plafond clip

Wilt u een wand voorzien van een grote print omdat er scheuren of andere lelijke oneffenheden zitten, dan is het UPPE Flex-Display systeem een zeer professionele en relatief goedkope oplossing. U meet de gewenste maat op en bestelt de benodigde hoeveelheid snap-lock Flex Display profielen. De speciale muur brackets plaats u rechtstreeks op de muur en hier klikt u de snap-lock profielen in nadat u het doek erin gespannen heeft. Zo kunt u van muur tot muur de ruimte volledig transformeren met een aansprekende print. Ideaal voor kantoorruimtes, ontvangstruimtes, winkels, horeca, maar ook voor bijvoorbeeld kinderkamers als meegroei concept. Ook kunt u de panelen bedrukken met een boodschap of gerichte communicatie, zodat u met uw doelgroep kunt communiceren in bijvoorbeeld wachtruimtes.

Wall_Fixing

Muur bevestiging

Alle componenten van het UPPE Flex-Display systeem worden geleverd in handige stevige canvas draagtassen zodat het geheel bij elkaar blijft en u niet snel iets kwijt kunt raken. Ideaal als u de wanden regelmatig verplaatst of op beurzen gebruikt.

Het UPPE Flex-Display systeem is eindeloos flexibel en volledig op maat te bestellen, wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op, of bekijk de demo film hiernaast voor een uitleg over de verschillende toepassingen.

Flex Display

UPPE Flex-Display (stand-alone)

Flex-S-011-wall

UPPE Flex-Display Wall

Flex-S-220-plafond

UPPE Flex-Display plafond

Indien u weet wat u wenst kunt u hier de artwork instructie downloaden, hier dient uw artwork aan te voldoen. Wilt u één van de door ons standaard geleverde Flex-Banners bestellen, dan treft u hier een aantal templates aan die u kunt gebruiken.

Artwork Specificaties
50x200cm
200x200cm
300x200cm
Frame 57×200
Frame 65×200
Frame 93×200
Frame 100×200

Uppe

Uppe