UPPE Inflatable products

UPPE Inflatable products

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Opblaasbare producten die opvallen

Inflatable ( opblaasbare) producten worden steeds populairder. Belangrijke ingrediënten voor een goede inflatable zijn sterke lichtgewicht materialen, goede vorm, mooi geprint in de juiste kleuren, een betrouwbare interne fan of een goede membraam om de inflatable op juiste druk te houden. Andere belangrijke aspecten zijn snelle levertijden en een scherpe prijs. UPPE biedt ze allemaal. Wij zullen enkele populaire inflatable producten voor u highlighten, maar uiteraard kunnen we elke vorm of een custom ontwerp voor u maken.

UPPE Start / finish boog
De inflatable start – finish boog is verkrijgbaar in verschillende diameters, gewenste breedte en hoogte, full color bedrukt of neutraal, de keuze is geheel aan u. Deze start – finish bogen hebben een interne fan en dus dienen deze voorzien te blijven van 220V stroomvoorziening. Maar zij bieden een énorme exposure.

Opblaasbare silo met LED verlichting

De UPPE LED Totum is een voorbeeld van een inflatable membraam product. De Totum wordt opgeblazen met een bijgeleverde fan en de silo blijft op druk zolang u deze membraam gebruikt. Nadat de inflatable Totum opgeblazen is kunt u deze plaatsen waar u maar wenst zonder dat u verdere stroomvoorziening nodig heeft. Het bijzondere aan deze inflatable is dat de Totum zelf neutraal en onbedrukt is. De zeer goede kwaliteit lycra hoes die over de Totum gaat is voorzien van full color druk. Dus u investeert slechts éénmaal in het inflattable basis element en kunt uw reclame steeds veranderen en vernieuwen door alleen de lycra hoes na te bestellen! De LED plaat zit onderin de Totum unit. 24/& exposure gegarandeerd!

Opblaasbare airdancers trekken de aandacht van uw consument!

UPPE Airdancers zijn al sinds jaar en dag één van de opvallendste producten, men kent ze vaak van de autodealer parkeerplaatsen als ze open dagen hebben ed. Deze inflatable airdancers zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, kleuren, modellen als ook met uw eigen gewenste vormgeving en full color bedrukking. Vraag ons naar de mogelijkheden en we zullen u een passend advies geven passend bij uw budget.

UPPE Air Tents
Inflatable Air Tenten zijn leverbaar in tal van maten, standaard kleuren of bedrukt, met of zonder wanden. Ze zijn eenvoudig op te zetten, maar hebben wel een stroomvoorziening nodig en ze zijn minder goed bestand tegen wind dan de welbekende UPPE Quick Folding Tenten ( die overigens geen enkele (stroom)voorziening nodig hebben en overal geplaatst kunnen worden) .

Wanneer u meer informatie wenst over de UPPE Inflatable producten, neemt u dan graag contact met ons op tel. nr. + 31 345 56879 of stuur ons een email naar info@uppe.nl. Laat ons graag duidelijk weten naar wat voor inflatable product u op!

Aero Tenten
Led Tubes
Inflatable Can
Finishboog
Air dancer
UPPE Inflatable Can
Uppe

Uppe