De Quick Folding Tent

Quick Folding Tent van UPPE – De Nieuwe Norm

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Print

Maak kennis met de UPPE Quick Folding Tent.

Dé snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor. De nieuwe benchmark in Europa, de Quick Folding Tent heeft een unieke prijs kwaliteit verhouding! Met meer dan 23 jaar ervaring mogen wij ons DE EXPERTS noemen op het gebied van de vouwtent, partytent, quick folding tent in Europa.

Het management van UPPE bracht de vouwtent ooit naar Europa als Amerikaanse noviteit, inmiddels zijn er veel copie systemen op de markt, echter werken deze niet met de beste materialen en details die wij opgenomen hebben in de UPPE Quick Folding Tent. Een voorsprong die we niet meer uit handen geven!

De Quick Folding Tent is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het eerste gebruik bevestigt u eenmalig het dak eenvoudig met klittenband in de hoeken en een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar.

Quick Folding Tent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en dankzij zijn bescheiden afmetingen gemakkelijk op te bergen.

Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding in de Europese tent industrie.
Met trots presenteren wij onze 10 features die wij u kunnen bieden en waarom klanten voor ons kiezen!

1. UPPE levert enkel hard stalen frames, de beste keuze in het Europese klimaat.
2. Onze Quick Folding Tent frames hebben een dubbele poederlak voor een luxe uitstraling.
3. Als enige leverancier werken wij met 600D polyester in 11 standaard kleuren.
4. Onze Quick Folding Tent tops zijn voorzien van gesealde naden in het dak, 100% waterdicht!
5. Onze stofdelen van 600D polyester hebben de hoogste norm (B1 DIN 4102) op waterafstotende en brandvertragende coating van Europa.
6. UPPE levert de Quick Folding Tent tegen de beste prijs- kwaliteit verhouding in Europa!
7. Met 5-10 werkdagen heeft UPPE de kortste levertijden van Europa.
8. Onze klanten waarderen ons om onze excellente service, deze gaat verder waar andere stoppen.
9. Wij geven 1 jaar garantie op het frame van de Quick Folding Tent (op productie fouten)
10. UPPE levert iedere Quick Folding Tent met een GRATIS draagtas, een set gewicht zakjes en een set haringen met scheerlijnen. Ook leveren wij GRATIS op één adres in de Benelux uw tent af.

De UPPE Quick Folding Tent
Dé snel opvouwbare tent (< 60 seconden) voor elk evenement, indoor- en outdoor.

Wist u dat UPPE een levertijd heeft van slechts 5-10 werkdagen voor uw bedrukte Quick Folding Tent! De snelste leverancier van vouwtenten met opdruk in Europa.

Print

Meer informatie

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen.
Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op +31 (0) 345 568 797 of mail ons op info@uppe.nl

Het Quick Folding Tent-concept
Het Quick Folding Tent-concept heeft zich ondertussen ruim bewezen. U bent mobiel en kunt snel en waar dan ook makkelijk een tent opzetten om te overkappen. Zowel outdoor als indoor inzetbaar met een uitermate aantrekkelijke vormgeving. Dankzij de mogelijkheden van bedrukking bovendien een ideale vorm van promotie.De Quick Folding Tent is voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u de schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit droog te houden.

UPPE levert keuzemogelijkheden in stijlen, kleuren en afmetingen. Indien gewenst uit te breiden met aantrekkelijke accessoires. Zo vindt u altijd een Quick Folding Tent die bij uw wensen past.

Veiligheid
De frames en doeken van de Quick Folding Tenten worden wereldwijd gebruikt en zijn uitgebreid getest. Dit maakt de Quick Folding Tent een veilige keuze. De Quick Folding Tent is uitgevoerd met een Frame van 30 mm/40mm hardstaal voorzien van witte poederlak coating en hoogwaardige kunststof verbindingsdelen en de doekdelen van 600D polyester voorzien van brandwerende en waterafstotende coating, die voldoet aan de hoge B1 norm van DIN4102-1. Derhalve ook voor indoor gebruik geschikt.

Waarde voor uw geld
Dankzij de unieke combinatie van de hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs bereiken wij voor u met de Quick Folding Tent echt value for money. Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Andere tenten

Uppe

Uppe