UPPE Quick Folding Tent – Business 3 x 3 meter

Quick Folding Tent 3×3 – meest verkochte promotietent

UPPE Bussiness 3×3

UPPE QUICK FOLDING TENT, uitgevouwen formaat 3x3m. Frame van hardstaal en stofdelen van 600D polyester met B1 DIN 4102 certificaat en gesealde daknaden.

De Quick Folding Tenten staan in een handomdraai! (binnen 60 seconden)

Geen losse delen en geen gereedschap nodig bij het opzetten. Bij het eerste gebruik bevestigt u het dak met klittenband in de hoeken en met een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar. De tent wordt compleet geleverd, inclusief een draaghoes, gewichtszakken en een haringen set met scheerlijnen. Leverbaar in tal van kleuren en vele hoog kwalitatieve digitale opdruk mogelijkheden.

Digitale druk is onze specialiteit en wij zijn dan ook marktleider doordat wij werken met high tech print apparatuur, waarmee het allerbeste resultaat behaald kan worden.

Vouwtent met full color print
Professionele tent
Tent met dakrand opdruk
Quick Folding Tent met foto print

Geschikt voor elk evenement, merk en reclame

De Quick Folding Tenten zijn geschikt voor elk soort (sport) evenement, indoor- en outdoor.

De Quick Folding Tenten zijn voorzien van de hoogste norm brandvertragende coating, te weten de B1 DIN 4102 norm. Bij indoor gebruik is de brandweer steeds strikter in de controle hiervan. Op alle Quick Folding Tenten zit het label met deze norm garantie.

Daarnaast voorzien we bijna elke Quick Folding Tent van een wind cap. Hierdoor staat uw tent nog stabieler en het komt de duurzaamheid van uw mooie tent zeker ten goede. Vraag ernaar bij UPPE!

Wanneer u het dak en/of zijwanden laat bedrukken tovert u de Quick Folding Tent om tot een optimale brand exposure met een omzet verhogende werking! Voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit echt droog te houden. Maar ook als u een paviljoen zoekt voor sfeervolle ambiance of als lounge hoek op uw terras zijn de UPPE Quick Folding Tenten uitermate geschikt.

De UPPE Quick Folding Tenten zijn verkrijgbaar in tal van maten, te weten de Business Serie in 3x/3×4,5/3x6m en de Supreme Serie in 4×4/4×6/4x8m.

Een 3x3m Quick Folding Tent heeft u al vanaf € 539,00 excl. BTW

Voor prijzen voor Quick Folding Tenten met opdruk d.m.v. zeefdruk (voor grotere aantallen tenten) vraag hier uw prijs aan

Lees hier meer over de Quick Folding Tent

De Quick Folding Tenten van UPPE bieden u een ruime overkapping en staan in een handomdraai! De Nieuwe Norm in de Europese tent industrie!

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1
Uppe

Uppe