UPPE Quick Folding Tent – Business 3 x 4,5 meter

Quick Folding Tent 3×4.5 meter – Party tent, vouwtent met of zonder opdruk

UPPE Bussiness 3×4.5 meter

UPPE QUICK FOLDING TENT, Business serie, uitgevouwen formaat 3×4,5m.

Frame van hardstaal en doekdelen van 600D polyester met B1 DIN 4102 certificaat en gesealde daknaden.

De Quick Folding Tenten van het type Business staan in een handomdraai! (< 60 seconden)

Geen losse delen en geen gereedschap nodig bij het opzetten. Bij het eerste gebruik bevestigt u het dak met klittenband in de hoeken en met een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar. De Quick Folding Tent wordt compleet geleverd, inclusief een draaghoes, gewichtszakken en een haringen set met scheerlijnen. Leverbaar in tal van kleuren en vele hoog kwalitatieve opdruk mogelijkheden.

Wij maken onder andere gebruik van sublimatiedruk en gebruiken hiervoor de beste printers met de nieuwste technologieën. Bij deze druktechniek wordt de opdruk via verhitting op de stof aangebracht. De hittegevoelige inkt gaat, op het moment dat deze verhit wordt aangebracht, een verbinding aan met het te bedrukken oppervlak, dat hier speciaal voor gecoat is. Op deze manier wordt de bedrukking eigenlijk onderdeel van het bedrukte oppervlak, in plaats van een laag op het oppervlak. Hierdoor zijn de opdrukken heel duurzaam en bestendig tegen het vele in- en uitvouwen.

Manifestatie tent
Doorwerktent
Tent mot opdruk
Oliebollen tnet

Geschikt voor elk evenement, merk en reclame

De Quick Folding Tenten zijn geschikt voor elk (sport) evenement, indoor- en outdoor. Wanneer u het dak en/of de zijwanden laat bedrukken tovert u de tent om tot een optimale brand exposure met een omzet verhogende werking! Voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit droog te houden.

Maar ook als u een paviljoen zoekt voor een sfeervolle ambiance of als lounge hoek op uw terras zijn de UPPE Quick Folding Tenten uitermate geschikt.

De UPPE Quick Folding Tenten zijn verkrijgbaar in tal van maten, te weten de Business serie in 3x3m/3×4.5m/3x6m en de Supreme serie in 4x4m/4x6m en 4x8m!

Deze 3×4,5 Quick Folding Tent heeft u al vanaf € 711.- excl. BTW.

Voor prijzen voor tenten met opdruk d.m.v. zeefdruk ( voor grotere aantallen tenten) vraag hier uw prijs aan

Lees hier meer over de Quick Folding Tent

De Quick Folding Tenten van UPPE bieden u een ruime overkapping en staan in een handomdraai!

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1
Uppe

Uppe