UPPE Quick Folding Tent – Business 3 x 6 meter

Quick Folding Tent 3×6 – Tent met opdruk

UPPE Bussiness 3×6 meter

UPPE QUICK FOLDING TENT, Business serie, uitgevouwen formaat 3x6m.

Frame van hardstaal en doekdelen van 600D polyester.

De Quick Folding Tents van het type Business staan in een handomdraai! (< 60seconden)

Geen losse delen en geen gereedschap nodig bij het opzetten. Bij het eerste gebruik bevestigt u het dak met klittenband in de hoeken en met een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar. De tent wordt compleet geleverd, inclusief een draaghoes, gewichtszakken en een haringen set met scheerlijnen. Leverbaar in tal van kleuren en vele hoog kwalitatieve digitale opdruk mogelijkheden.

Oldtimerclub Tent
Evenementen Tent
Autocross tent
Merchandise tent

Geschikt voor elk evenement, beurs of sport event

De Quick Folding Tenten zijn geschikt voor elk (sport) evenement, indoor- en outdoor. Wanneer u het dak en/of de zijwanden laat bedrukken tovert u de tent om tot een optimale brand exposure met een omzet verhogende werking! Voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit droog te houden.

UPPE maakt voor de Quick Folding Tent gebruik van een bijzonder hoogwaardig type stof, te weten 600D polyester, dat als karaktereigenschap heeft dat het ademt, maar toch waterdicht is. Bij warm weer geen sauna effect onder uw tent zoals bijv. bij gebruik van PVC wel het geval is. Daarnaast is dit polyester speciaal door UPPE ontwikkeld en kreukt nauwelijks. U heeft ze vast wel eens gezien de partytenten van bijv. 250D , 300D en de bekende 500D, met een verfrommeld dak en met wanden vol met kreukels. Omdat de tenten vaak lang in gevouwen toestand zijn tussen de verschillende gebruiken door, heeft onze 23 jaar ervaring met dit product ons doen besluiten dat het niet kreuken een prioriteit moet zijn, want het bepaalt in grote mate het kwaliteitsniveau van uw reclame uiting.

Maar ook als u een paviljoen zoekt voor een sfeervolle ambiance of als lounge hoek op uw terras zijn de UPPE Quick Folding Tenten uitermate geschikt.

De UPPE Quick Folding Tenten zijn verkrijgbaar in tal van maten, te weten de Business serie in 3x3m/3×4.5m/3x6m en de Supreme serie in 4x4m/4x6m en 4x8m!

Deze 3×6 Quick Folding Tent heeft u al vanaf € 900.- excl. BTW

Voor prijzen voor tenten met opdruk dmv zeefdruk ( voor grotere aantallen tenten) vraag hier uw prijs aan

Lees hier meer over de Quick Folding Tent

De Quick Folding Tenten van UPPE bieden u een ruime overkapping en staan in een handomdraai!

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1
Uppe

Uppe