UPPE Quick Folding Tent – Supreme 4×8 meter

Quick Folding Tent 4×8 meter – Evenementen Tent – Professionele vouwtent

UPPE Supreme 4×8 meter

UPPE QUICK FOLDING TENT, Supreme serie, uitgevouwen formaat 4x8m.

Frame van hardstaal en doekdelen van 600D polyester met B1 DIN 4102 certificaat met gesealde naden in het dak, dus 100% waterdicht. Belangrijk voor uw elektrische apparatuur.

De Quick Folding Tenten van de Supreme serie bieden u een ruime overkapping en staan in een handomdraai!

Geen losse delen en geen gereedschap nodig bij het opzetten van deze forse tent. Bij het eerste gebruik bevestigt u het dak met klittenband in de hoeken en een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar. De tent wordt compleet geleverd, inclusief een draaghoes, gewichtszakken en een haringen set met scheerlijnen. Leverbaar in tal van kleuren en vele hoog kwalitatieve full color opdruk mogelijkheden; onze specialiteit.

Quick Folding Tent 4x8 - 123 stap
Quick Folding Tent 4x8 - Horeca Tent
Quick Folding Tent 4x8 - Evenemententent
Quick Folding Tent 4x8 - Evenemententent

Geschikt voor elk evenement, terrasoverkapping voor horeca

De Quick Folding Tenten zijn geschikt voor elk (sport) evenement, indoor- en outdoor. Wanneer u het dak en/of de zijwanden laat bedrukken tovert u de tent om tot een optimale brand exposure met een omzet verhogende werking! Voor elke gelegenheid inzetbaar.

Deze grote maat wordt vaak gevraagd bij autosport evenementen, maar ook voor gebruik bij horeca gelegenheden. Als u een paviljoen zoekt voor sfeervolle ambiance of om te loungen op uw terras zijn de UPPE Quick Folding Tenten uitermate geschikt. Let wel, de Quick Folding Tent is niet gemaakt voor gebruik als permanente overkapping.

Maar ook als u een paviljoen zoekt voor een sfeervolle ambiance of als lounge hoek op uw terras zijn de UPPE Quick Folding Tenten uitermate geschikt.

De UPPE Quick Folding Tenten zijn verkrijgbaar in tal van maten, te weten de Business serie in 3x3m/3×4.5m/3x6m en de Supreme serie in 4x4m/4x6m en 4x8m!

Deze 4×8 Quick Folding Tent heeft u al vanaf € 1580.- excl. BTW

Voor prijzen voor tenten met opdruk dmv zeefdruk ( voor grotere aantallen tenten) vraag hier uw prijs aan

Lees hier meer over de Quick Folding Tent

De Quick Folding Tenten van UPPE bieden u een ruime overkapping en staan in een handomdraai!

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1
Uppe

Uppe