Surfer Flag

Surfer Flag

Nieuwe vlag modellen worden niet vaak ontwikkelt omdat het een vrij lastig concept is, maar UPPE zou UPPE niet zijn als we dit jaar met zelfs twee nieuwe vlag modellen op de markt komen, de UPPE Wind-Sock (elders op deze site) en de UPPE Surfer Flag. De UPPE Surfer Flag is een zogeheten statische vlag, dat wil zeggen niet afhankelijk van de wind. Door het model (een surfboard model) wordt het vlagdoek gespannen tussen de twee masten van de Surfer Flag. Hierdoor is de communicatie van de klant altijd goed zichtbaar.

De UPPE Surfer Flag is leverbaar in vier modellen te weten; 220cm (Small) 350cm, (Medium) 430cm, (Large) en 550cm (X-Large) en gebruiken we twee soorten stof, één voor indoor reguliere deco vlaggen stof 110gr/m2 en mesh voor outdoor gebruik. Het voordeel van de UPPE deco stof is dat de Surfer Flags niet dubbelzijdig bedrukt hoeven te worden, omdat de mirror print het doordrukt in de stof, dus in spiegelbeeld zichtbaar is op de andere kant van de Surfer Flag.

De Surfer Flag heeft groot onderscheidend vermogen vanwege nieuwe vorm.

De masten van de UPPE Surfer Flag zijn van glasfiber gemaakt om te allen tijde de juiste spanning te houden op de Surfer Flags. Voordeel is dat deze masten de vlag bij montage op het Y bracket vanzelf op de juiste spanning zetten. Leuke bijkomstigheid is dat de Surfer Flag licht zal draaien op de wind, wat ook een bijkomstige attentie waarde heeft. De UPPE Surfer Flag is hiermee een absoluut GRP (Great Ranking Points) monster, in eerste instantie valt de UPPE Surfer Flag op door zijn nieuwe onderscheidende vorm, en ten tweede draait deze op de wind.

surfer vlag 2

Kies voor de Surfer Flag met een full color bedrukking voor maximale Exposure

De UPPE Surfer Flag is eenvoudig te monteren, de driedelige mast zit in een kleine Polyester hoes welke u in elkaar monteert als een vishengel. De beide masten plaatst u in de speciaal vervaardigde tunnel (met een dubbele sock in de nok om doorsteken te voorkomen). U plaatst het Y Bracket op de grond zekering en steekt de beide masten in daarvoor bestemde sockets. Daarna staat uw UPPE Surfer Flag strak en is gereed om zijn functie uit te voeren.

UPPE levert verschillende opties om te UPPE Surfer Flag te zekeren, dat kan met een grond pin, een X voet met waterzak, een draailager met veer of een watersilo. Net afhankelijk van uw voorkeur, let wel voor de grote maten zijn de grond pin adapters te licht, hiervoor adviseren we de grondplaat met spring adapter, deze is beter belast tegen de weerstand en belasting van de wind.

Zoals gezegd komen er niet vaak nieuwe vlag modellen uit en zijn wij er trots op onze klanten toch weer iets nieuws te kunnen bieden om zich te blijven onderscheiden. De UPPE Surfer Flag heeft een sterke verbondenheid met alles wat met strand en watersport te maken heeft, maar ook kan men er een vis vorm in herkennen waardoor de UPPE Surfer Flag ook past bij ieder vis gerelateerde business.

UPPE heeft voor alle UPPE Surfer Flag templates beschikbaar voor de opmaak van uw artwork, of assisteren wij u graag hierin teneinde het beste rendement te halen uit uw UPPE Surfer Flag ontwerp.

Uppe

Uppe