UPPE Vlaggen

UPPE vlaggen

CTA-knop-brochure
CTA-knop-offerte
CTA-knop-dealer
CTA-knop-vraag1

Gezien worden? Gebruik de vlaggen van UPPE!

Type vlaggen
Uiteraard levert UPPE ook een breed assortiment aan vlaggen. Dit varieert van normale vlaggen voor de gewone vlaggenmast (van 70×100 tot 200x300cm) en baniervlaggen (van 90×300 tot 450x150cm) tot verschillende modellen staande vlaggen zoals een teardrop, beachflag, sharkflags, lampionflags en windsocks.

Deze verschillende type staande vlaggen (150cm tot 600cm) zijn erg populair als blikvanger op beurzen, evenementen en voor exposure langs de weg. Dit soort type vlaggen is zowel binnen als buiten te gebruiken omdat de glas fiber masten deze vlaggen zonder wind al op een toonbare positie spannen.

Materialen
Los van de verschillende modellen vlaggen zijn er uiteraard ook allerlei verschillende materialen beschikbaar die ieder hun eigen toepassing kennen. Mesh doek gebruiken we doorgaans op locaties waar de wind door de vlag heen gaat; overigens is dit meer een toepassing voor spandoeken in groot formaat op hekwerken zodat deze niet omwaaien. Specifieke vlag materialen zijn de polyglans en polydeco 115gr/m2. Deze leveren we ook in een duurzame versie die gemiddeld een 3 tot 5 maanden langere levensduur kent, deze stof noemen we de UPPE endurance.

Plaatsing opties
Er zijn tal van mogelijkheden om de vlaggen te plaatsen. Zo leveren wij o.a. een grondpin met draailager voor zachte ondergrond en de kruisvoet (al dan niet met waterzak) of een grondplaat van metaal met draailager voor gebruik op harde ondergrond. U kunt ook kiezen voor verschillende muur montage brackets of zelfs voor een speciaal voor de Quick Folding Tent ontwikkelde tent bracket. Hiermee toornt de vlag ruim boven de tent uit voor optimale exposure op beurzen en events.

Kwaliteit doek en bedrukking
Het 115 gr. polydeco doek wordt met de hoogste resolutie d.m.v. digitaal direct CMYK print van uw opdruk voorzien. Het wordt full colour geprint (enkelzijdig met 85%-90% doordruk) én voorzien van een extra stevige polyester zwarte bies, dubbel gestikt. Dit verlengt de levensduur van uw vlag en voorkomt dat de mast door de bies sok heen steekt. Het doek is eventueel wasbaar. Wij houden ook rekening met eventuele Pantone/PMS kleuren die u kunt doorgeven bij uw bestelling, zodat er geen kleurverschillen ontstaan ten opzichte van uw huisstijl.

UPPE Teardrop FlagsTeardrop vlaggen

Shark Flags 4,9 NesquikShark vlaggen

WindsockWind sock vlaggen

Quick Folding Tent met teardrop flagsQuick Folding Tent

Uppe

Uppe