UPPE, DE stoepbord leverancier!!

 • Ook voor uw Stoepbord moet u bij UPPE zijn!

  Geen ondernemer kan zonder, het stoepbord is het eerste contact met uw klant! Geen winkelstraat in Nederland kan zonder een UPPE stoepbord, daar u deze opvallende borden (leverbaar in diverse afmetingen) in de looprichting van uw consument kunt plaatsen en aan beide kanten kan voorzien van een opvallende stoepbord poster om uw product, service of dienst onder de aandacht te brengen. UPPE stoepborden zijn voorzien van een duurzame aluminium lijst die al dan niet waterdicht is middels een siliconen strip. Indoor of outdoor stoepborden dus, die naar gelang de toepassing voorzien zijn van een contra gewicht of een stabiel frame met spanveren.

  Stoepbord IStoepbord IIStoepbord A Standaard

  De Indoor Stoepborden varianten van UPPE.

  Deze Indoor Stoepborden varianten zijn ook leverbaar in diverse vormen naar gelang uw voorkeur. Zo hebben we A-Standaard vormen die u uitklapt voor uw showroom, etalage of bedrijf in een winkelcentrum. Ook zijn er standaards met twee stevige springveren, die uw stoepbord onder een hoek van 180 graden fier overeind houden. Uiteraard is dit type bord minder geschikt voor een outdoor toepassing (tenzij er geen wind staat). Voor deze toepassingen waar meer wind is of voor buiten gebruik is er een outdoor stoepborden collectie bij UPPE.

  Dit outdoor stoepbord heeft een watertank onder het stoepbord wat u kunt vullen met water of fijn zand. Er zitten twee wielen onder en er is een trekstang leverbaar zodat u uw stoepbord eenvoudig naar binnen kunt rijden aan het begin en einde van uw werkdag. Dat dit stoepbord een waterdichte kliklijst heeft mag duidelijk zijn, dus blijft uw poster droog en komt er geen condens tussen de poster en het acryl. Dit type stoepbord is zeer duurzaam mits u er zorgvuldig mee omgaat en kent nagenoeg geen kwetsbare onderdelen. Mocht er iets sneuvelen door vandalisme dan kunt u losse delen nabestellen.

  Het outdoor bord mag niet ontbreken indien u als ondernemer uw locatie heeft in een zogeheten “high traffic locatie” en u uw consument wilt triggeren uw winkel, showroom of bedrijf te bezoeken. Dan zijn UPPE stoepborden uw eerste communicatie middel om dit te verwezenlijken!

  Stoepbord Pro UPPE Outdoor stoepborden voor op winderige locaties! Stoepbord III

   

  Wilt u meer informatie over  UPPE stoepborden en advies welke uitvoering het beste bij u past, neemt u dan gerust contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord, bel 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

   

Uppe

Uppe