UPPE Surfer Flag

 • De UPPE Surfer Flag (www.surferflag.com)

  Surfer FlagUPPE ontwerpt ook zelf vlaggen, en de UPPE Surfer Flag is zo een vlag uit de eigen ontwerp studio. Doelstelling was een vlag te ontwerpen die niet afhankelijk is van wind en dus altijd zijn boodschap communiceert en origineel van vormgeving is. Dat laatste is namelijk essentieel omdat nieuwe vlagvormen opvallen in het dagelijks beeld. De UPPE Surfer flag is zo een vlag, opvallend van design.

  De Surfboard of vis vorm is uitermate geschikt voor Beach gerelateerde business, denk aan watersport merken, stand merken, surfscholen en viswinkels.  De UPPE Surfer flag is leverbaar in twee soorten fabric, UPPE deco vlag materiaal (voor indoor) of mesh (voor outdoor). Er zijn vier verschillende hoogte modellen, 280cm, 350cm, 430cm en 550cm.

  UPPE levert een aantal verschillende mogelijkheden voor het zekeren van de Surfer flag, van een grondspike, kruisvoet met waterzak, watersilo tot gewicht plaat met draailager met veer, dus afhankelijk van uw toepassing is er een optie beschikbaar. Voor de grotere afmetingen (430cm & 550cm) adiseren wij het draailager met veer te nemen i.v.m. de weerstand die de vlag buiten heeft, ook met mesh doek. Deze spring veer kunt u plaatsen op een grond plaat of in/op een door u zelf gemaakte constructie passend bij uw toepassing.

  De UPPE Surfer Flag is een ware blikvanger en zal zeker opvallen door zijn unieke vorm en dynamische uitstraling, de Surfer Vlag zal ook licht draaien op de wind. Niet gebruiken boven windkracht 6!

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag over de UPPE Surfer Flag, welke grond zekering u het beste kunt gebruiken of hoe u uw artwork moet aanleveren, stel deze dan hier, of bel 0345-568797, wij helpen u graag verder.

   

Uppe

Uppe