UPPE en goede doelen

UPPE en Goede Doelen

het_goede_doel

Bij het ontstaan van UPPE hebben wij een aantal, voor ons zeer belangrijke kernwaarden, in zowel onze bedrijfscultuur als productenrange geïntegreerd. Uiteraard willen wij onze passie en kwaliteiten delen met onze relaties.

Dit is op de eerste plaats met u als klant, die onze creativiteit en ervaringen gebruikt om uw bedrijf of merk beter te profileren met de daarbij behorende realisatie van omzetgroei.
Maar dit zijn ook onze partners die de producten die wij bedenken voor ons fabriceren met dezelfde visie op kwaliteit en duurzaamheid.

Naast het delen van onze passie en kwaliteiten waarmee wij in het leven staan met onze relaties, willen wij dit ook breder in UPPE laten voort duren.

Wij kiezen niet voor één doel, omdat we daarmee de vele overige goede doelen te kort doen. Wij dragen echter onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, door financieel bij te dragen d.m.v. extra kortingen en speciale aanbiedingen aan alle stichtingen die zorg of welzijn in de breedste vorm van het woord steunen en die met UPPE werken.

Passion comes from the heart and our Excellence is Powered by Passion!

Uppe

Uppe