UPPE Wind-Sock

 • Wind-Sock

  UPPE Wind-Sock (www.wind-sock.com)

  De UPPE Wind-Sock is een nieuwe vlag vorm die we eigenlijk wel kennen als windzak, echter is deze UPPE Wind-Sock te personaliseren met een full color print. De 240cm lange Wind-Sock is leverbaar in drie hoogtes qua mast, 350cm, 450cm en 550cm.

  Het leuke van de UPPE Wind-Sock is dat deze een commerciële waarde geeft aan de locaties waar wind een rol speelt, u kunt denken aan golfbanen, sportvelden en stand locaties. Deze Wind-Sock geeft een nieuwe positieve merklading aan uw merk, logo of service indien u deze in full color plaatst op de Wind-Sock. Opvallen doet hij zeker.

  De UPPE Wind-Sock heeft een levertijd van 10-15 werkdagen en kunt u uw artwork maken in een door ons geleverde template, eenvoudiger kan bijna niet! De UPPE Wind-Sock is een opvallende vlag met een unieke vormgeving, en dus staat deze garant voor een goede GRP score.

  Denk u eens in dat uw logo 18 maal op de golfbaan zichtbaar is en u dus minstens 18 x contact maakt met uw doelgroep gedurende een golfronde, immers iedere golfer kijkt naar de windrichting. Een betere functionele communicatie kunt u zich niet wensen. De Wind-Sock helpt u daarbij!

Uppe

Uppe