UPPE

Ultimate Promotion Partners Europe

UPPE

Na ruim 20 jaar voor diverse A-merken op management niveau te hebben gewerkt, hebben wij in 2010 besloten dat wij Ultimate Promotion Partners Europe (UPPE) moesten starten. In deze hoedanigheid een jonge speler op de markt van promotie, marketing & communicatie, echter met één duidelijk verschil ten opzichte van de huidige markt, namelijk onze werkwijze.

Excellence Powered by Passion is niet voor niets gekozen als onze business slogan. Alles wat wij doen, bedenken, creëren en leveren ontstaat uit het streven naar perfectie in een ambiance van puurheid en respect.

Naast onze energievolle benadering en onze aanpak, zijn de producten waarmee we werken vaak van een prikkelende en verfrissende originaliteit. U als klant plukt hier de vruchten van omdat de positionering van uw merk door onze samenwerking een nieuwe impuls zal krijgen wat iedereen zal opvallen.

Wij kijken ernaar uit u als klant te verwelkomen en met u langdurig te mogen samenwerken. Met warme groet,

Eveline & Ben

Eveline van Gemert

Commercie en ondernemerschap, evenals marketing en sales, zitten in mijn bloed. Het is bewezen dat het niet alleen relevant is welk product of dienst men aanbiedt, maar de wijze waarop een bedrijf of merk zich profileert en etaleert is essentieel voor het behalen van het beoogde succes. Ik geniet ervan om me met onze persoonlijke service en met onze innovatieve producten in te zetten voor u, onze klant, en voor uw merk.

eveline van gemert

Ik laat me zowel in mijn werk als in mijn privé leven inspireren door gevoel, intuïtie, passie en emotie.

En dat is waar de kracht van UPPE ligt, Excellence Powered by Passion.

Eveline van Gemert

FB Eveline van Gemert

IN Eveline van Gemert

Ben Hölscher

Met UPPE is een droom tot uiting gekomen.

Men kenmerkt mij als ondernemend, creatief, doordacht, vooruitstrevend en innovatief. Bovendien als iemand die rimpelloos aansluiting vindt bij elke cultuur. UPPE biedt een ultieme basis voor een langdurige samenwerking in vele verschillende landen en culturen en onderscheidt zich door een opvallend pro-actieve aanpak en een add-on marketing service in plezierige en professionele ambiance.

ben holscher

Vandaar… Ultimate Promotion Partners Europe!

Ben Hölscher

FB ben holscher

IN Ben Hölscher

Uppe

Uppe